TUBORG прави селекция на 40-те най-яки партита в София и Пловдив за 2016 година

2
Добави коментар
User231
User231

Криско и Димчоу дадоха старт на Tuborg Color Edition Parties

40-те най-яки клубни партита в София и Пловдив от месец май до края на 2016 г. ще бъдат включени в селекцията Tuborg Color Edition Parties. По традиция марката ще подкрепи култови музикални събития, като тази година година фокусът е върху клубната култура в двата най-големи града у нас. Специално избраните партита ще се провеждат в партниращи клубове и заведения (Bedroom Premium, Маймунарника, E-Motion, Envy night club & lounge, Piano bar Flame, Полинеро, Библиотеката, Театъра и други), с участието на едни от най-известните български артисти и DJ-и. 

“Музиката винаги е била част от ДНК-то на Tuborg. И тази година марката остава вярна на себе си, като затвърждава позициите си в родната ни клубна култура. През 2016 Tuborg застава зад различни музикални стилове и клубни събития, в програмата ни ще има хип хоп, електронна музика, рок, диско и други алтернативни стилове, за да зарадваме феновете с “разноцветни” музикални предпочитания.”, обясни концепцията на Tuborg Color Edition Parties Христина Вучева, Бранд мениджър в Карлсберг България.

Tuborg Color Edition Parties стартира снощи в София със специалния ивент Tuborg Black Editiоn в Bedroom Premium Club с участието на Криско и Димчоу. Рапърите бяха подкрепени от добре познатите резиденти на клуба – BIG D и FOXXY, които се погрижиха за настроението на феновете. Следващата спирка в програмата е The Green Edition – на 21 май в пловдивския клуб Piano bar Flame с участието на култовата група PIF. The Red Edition предстои на 03.07. в софийския клуб Маймунарника с участието на български рок легенди.

За своите фенове Tuborg са подготвили специални игри в социалните мрежи, в които ще могат да бъдат спечелени безплатни пасове за партитата, които са част от поредицата музикални събития – Tuborg Color Edition. Почитателите на марката и яката музика могат да следят страницата на Tuborg във Фейсбук за актуална информация относно предстоящите музикални събития.

TUBORG традиционно е марката бира, свързана с музикални проекти, като през годините е заставала зад едни от най-големите фестивали и концерти у нас на легендарни световни музиканти и групи. Освен че даде свободен достъп на стотици фенове до култови концерти и партита у нас, TUBORG заведе и десетки българи на едни от най-големите музикални фестивали в Европа – EXIT, Roskilde и Glastonbury.