Надя Казакова – Nadia Kazakova.

1
Добави коментар

ВИЖ „Приказка за любовта“ на Надя Казакова

Още едно ново парче на Надя Казакова бе представено в ефира на „Планета HD“. Песента „Приказка за любовта“ е представена с TV версия, която е заснета по време на промоцията на дебютния албум на Роксана „За всеки има ангел“.
Каква е вашата оценка за песента, научаваме от коментарите ви.

Надя Казакова представя дуетната си песен с Яни Тонев „Двама с теб“. Музиката е на Красимир Христов, който е ръководител на оркестър „Кристал“ и е създал голям брой песни за Тони Дачева. Аранжиментът е на Пламен Станчев, а текстът е дело на Мария Маринова. За режисурата на лентата изпълнителката се довери на Ивайло Спасов.
„С голяма радост ви представям най-новата ми песен „Двама с теб“. Надявам се да ви хареса! Очаквам вашите мнения за песента!“ – написа певицата в официалната си facebook страница.
Какви са вашите оценки за песента и клипа, научаваме от коментарите ви.

Надя Казакова разказва каква идея я е водела при създаването на актуалния й сингъл “Моето аз”.
“Написах песента по повод това, че всеки човек среща своето аз, такова каквото е в момента, в другите хора и всеки заслужава това, което среща в живота си” – споделя певицата пред „Фолкмаратон“

Тя допълва още, че няма да изостави и фолклора. “Никога не мога да се откажа от себе си и от това, което съм започнала. Ще записвам паралелно както попфолк, така и фолклор. Като цяло гледам да търся себе си в различна музика” – разкрива Надя.
В момента изпълнителката работи по следващ попфолк проект, който скоро предстои да бъде представен с видеоклип.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг