Славия – статии, видео, новини, интервюта и история

1
Добави коментар

Славия – статии, видео, новини, интервюта и история

Славия отпадна от борбата за Купата на България, след като направи 2:2 с Черно море в реванша. Белите загубиха първия мач във Варна с 2:0 и сега им трябваше поне същия резултат, за да стигнат до продължения и евентуално до следващия етап на турнира, но бяха надиграни от моряците с общ резултат 4:2.

Двубоят на стадиона в „Овча Купел“ започна равностойно, а домакините пропуснаха шанс да открият още в шестата минута след пропуск над Ристевски, който стреля с глава, но топката мина над гредата. Първото попадение падна в 33-та минута, след като Мирослав Манолов даде аванс на моряците с 0:1. Малко след това Славия изравниха на 1:1 след гол на Манзоро, но само две минути по-късно Живко Петров върна преднината за варненци с 1:2 след грешка в защитата на Славия. Втората част на мача не предложи кой знае какво, но в 72-та минута Фонсека успя отново да изравни резултата.

С успеха си Черно море се класираха на четвъртфиналите на турнира, като жребий ще определи кой ще бъде следващия им съперник за трофея.

Slavia – резултати, статистика и победи