Славка Калчева – Slavka Kalcheva.

1
Добави коментар

Славка Калчева: Което изберат хората, това е истинското

Славка Калчева споделя, че от 15 години не е почивала на Нова година, но пък на Коледа винаги е с най-близките си. „2014-та беше много хубава за мен, пожелавам си и 2015-та да бъде поне толкова добра. Здраве, работа и да сме заедно – това си пожелавам“ – каза обичаната певица.

„На Коледа съм вкъщи с цялото семейство, но на Нова година така се случва – работим. Много обичам да приготвям празничната трапеза. Коледата а е най-хубавият празник, имам много особено чувство към него. Обичам домашният уют, аз съм си домошар човек. Правя много хубава баница със сирене, тиквеник, традиционни манжди също“ – разказва тя в „Преди обед“.

Певицата споделя, че нейните внучки също почитат традициите и са наследили нейните кулинарни умения. Тя подчертава, че за нея семейството винаги е било най-важното нещо в живота й.

„За мен кариерата ми никога не е била на първо място, а семейството. Никога не съм правила нещо на всяка цена за кариерата си. Пеех за себе си. Сериозно с народна музика започнах да се занимавам на 21 години. По него време не можах да заобичам много народната музика, не ме влечеше. По-късно, като чух Недялка Керанова, се влюбих в нейното пеене и тогава заобичах тази музика. Синът ми и дъщеря ми са завършили музикално училище, но не продължиха да се занимават с музика. Сега една от внучките ми – Ивон, пее много хубаво. Тя пее поп музика. Трудна е тази професия, не е лесна“ – казва фолклорната звезда и добавя още:

„На сцената понякога сълзите са на очите ми, но трябва да продължа да пея, няма как. Не се чувстваш добре или каквото и да било“.

Славка Калчева обяснява, че преди години е имало повече работа за народните музиканти и певци.

„Работа има, но не е тази работа, каквато имаше преди. Много сватби са минали през мен… Най-големи сватби правят в пловдивския край. Преди повече уважение изпитваха към оркестъра. За хората беше много важно оркестърът да е добър и певицата също“ – разказва тя.

Изпълнителката признава, че много се е смяла като прочела писания как с хита си „Бяла роза“ е спечелила 5 милиона за 15 години.

„Ако живеех в някоя друга държава, може, но не и у нас. Изключено е, колкото и да е известна една песен. Аз не съм я налагала тази песен, дори няма стойностен клип. Хората я чуха и си я избраха. Това, което изберат хората, това е истинското! „Бяла роза“ като се пусне и млади, и стари всички стават. Улучила съм някакъв момент, когато съм я правила“ – разказва тя.

По повод тиражираната информация в жълти медии, че е правила пластични операции по себе си, Славка Калчева коментира:

„Нямам какво да си признавам. Нямам пластични операции. Аз искам да остарявам достойно. Ако имам нужда, защо не. Малко бъзлива съм и не смея да си правя експерименти със себе си. Обичам по-естествените неща“.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг