Невидимият сутиен U-bra

18
Добави коментар
pacheko
pacheko

Невидимият сутиен U-bra

Благодарение на Arianne lingerie, бельото най-сетне става точно такова, каквото трябва да бъде – невидимо!  Австралийският сутиен U-bra вече си проправя смело път на световния пазар, благодариение на канадската линия за бельо Arianne lingerie, която представи наскоро в Канада иновационното творение. Уникалният дизайн притежава дълбок център във формата на буква U и пристягаща лента, позиционирана ниско, благодарение на които се получава сутиен, който не се вижда дори при блузи с много дълбоки деколтета.

Марката Arianne, намираща се в Монреал, забелязва огромния успех на U-bra в Австралия и решава да внесе вълшебният сутиен в Канада. Зпочвайки от Квебек, Arianne пускат U-bra на пазара, отбелязвайки събитието с нестандартно събитие, на което журналисти могат да изпробват сутиена. „Щом го облечете, ще си кажете „Уау!”,” казва Роксан Либоарон, маркетинг директор на Arianne. „Такъв сутиен трябва да се пробва!”

Когато сутиенът се облече, първото усещане, което поражда е леко странно, заради дълбоката U-форма, която се различава значително от типичната. Още при първият поглед в огледалото обаче, всички съмнения изчезват. Скромният бюст е повдигнат и оформен в очарователни пропорции, а горната част от тялото добива прекрасна форма на пясъчен часовник. Уплътнителният материал е почти незабележим и минимален, а чашките дават усещането за конморт. Бюстът е повдигнат до идеалната позиция, а самият сутиен изглежда напълно ненатрапчив върху тялото. Когато облечето отгоре рокля с дъблоко деколте, незабавно ще ви се прииска да възклекнете „Уау!” и ще разберете какво е имала предвид Либоарон.

U-bra не е само за дамите със скромен бюст: освен, че дава на една жена необходимата форма и повдигане, сутиенът също позволява на „по-надарените” да усетят адекватната опора, от която се нуждаят.

„Това е абсолютен must-have за вашият интимен гардероб,” казва Либоарон. „Откривате перфектната рокля, но не се чувставете удобно да не носите нищо отдолу. Това вече не е проблем. Невидимият сутиен U-bra е перфектен за вас. Просто „Уау!”.”

назад …

Марковите слънчеви очила са суперпопулярни, но от гледна точка на защита на очите, те може да не си струват парите.

Евтините слънчеви очила блокират вредните лъчи също като скъпите дизайнерски модели, разкри проучване, извършено от очни специалисти в САЩ. Д-р Денис Фонг, професор в Училището по оптометрия в Университета на Калифорния Бъркли, установи, че слънчевите очила, струващи по-малко от $20, блокират 100% от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето.

прочети повече …

Годежният пръстен на Херцогинята на Кеймбридж бе оценен на 300 000 британски паунда – десетократно увеличение от стойността на пръстена през 1981 година.

Първоначално той е принадлежал на принцеса Даяна и е бил оценен на 28 000 паунда, когато принц Чарлз й го подарява за годежа.

Наследственото бижу има 12-каратов сапфир, който е заобиколен от 14 диаманта и струва три пъти повече, отколкото годежния пръстен на кралица Елизабет, който е на стойност от 100,000 паунда.

прочети повече …