Ако се харесаме, хайде да се вземем

1
Добави коментар
Ivan_Nachev
Ivan_Nachev

Преди да продължите да четете надолу разгледайте добре всички рубрики на сайта ни – shash.bg.

Ако и Вие мислите, че светът е полудял и затова са виновни медиите, лидерите на мнение, както и всички ние;

Ако и Вие мислите, че сме си разместили фокуса и сме престанали да виждаме доброто и красивото;

Ако и Вие мислите, че сме зверски разделени, подвластни на стигми и стереотипи;

Ако и Вие мислите, че Вашата свобода свършва, там където започва свободата на другия, но можете заедно да бъдете свободни;

Ако и Вие мислите, че не трябва да се мълчи или премълчава;

Ако случка, събитие, физическата среда около Вас, поведение, явление, новина Ви взривява от гняв или пък Ви зареди с добро и желаете публично да се разгневите или да извикате от кеф, то:

Ние сме готови да публикуваме вашето мнение, анализ, новина, репортаж и дори интервю или просто интересна и полезна информация.

Не е нужно да ни изпращате автобиографии, мотивационни писма, снимки или препоръки. Нямаме изискване за опит, стаж или специално образование. Просто бъдете свободни и смели.

Няма да Ви налагаме теми, нито цензура на мнението. Свободни сте да избирате за какво да пишете, колко да пишете, откъде да пишете и кога да пишете. Единственото, което няма да позволим, е грозен и обиден език, както и провокиране на омраза – независимо на каква основа. За нас е недопустимо да се пише ad hominem (срещу човека, срещу личността).

Редакцията ни ще се състои само в корекции на фактологически, смислови или правописни грешки. Ще бъдете свободни да пишете под собственото си име или под псевдоним.

Статиите Ви ще бъдат публикувани след одобрение на редакцията. Ако не бъдат публикувани, ще получите аргументирани отказ или искане за корекция.

Заплащането ще бъде на статия – база + бонус за популярността на статията (0.01 лв. на брой отваряния на статията според  Google Analytics за 30 дни от публикуването й). Базата ще бъде определена след одобряване на първата Ви статия – така че дайте всичко от себе си  Сами ще можете да избирате дали статията Ви да бъде рекламирана във Facebook за срок от 2 дни и обща сума от 5 евро – в този случай бонусът ще е наполовина. Базата ще бъде увеличена с 10% след десетата Ви публикувана статия, с 20% след петдесетата и с 50% след стотната, и при условие, че всяка една от последните Ви 10 статии е набрала за 30 дни от датата на публикуване поне 3000 прочитания според статистиките на Google Analytics. А може и сами да предложите какво да е заплащането Ви и да го обсъдим. Статиите Ви ще бъдат публикувани във Facebook страницата на shash.bg, в Twitter и Google+ профилите ни, както и в Svejo.net.

Това е от нас, сега сте Вие на ход.

Изберете си рубрика (без Манипулация), изберете си тема или проблем и когато сте готови, изпратете на [email protected]. Имате свободата да подкрепите статията си със снимков, графичен, звуков или видео материал. Така както Ви харесва.

Ще се радваме заедно със статията си да ни изпратите и мнението си за shash.bg – по отношение на дизайн, функционалност, съдържание, интуитивност или каквото и да било. Давайте, носим на бой