ЛибраМед, LibraMed табл.х138 2оп+1оп ПОДАРЪК

1
Добави коментар

Либрамед 3 опаковки на цената на 2.

Либрамед е медицинско изделие, клинично тествано за безопасно и ефективно лечение на наднормено тегло и затлъстяване. Стимулира намаляването на телесното тегло и обиколката на талията. За оптимален резултат се препоръчва балансирана диета и достатъчна физическа активност и прием на Libramed в продължение на поне 3 месеца. Ето защо промо пакетът е идеален вариант за затвърждаване на здравословни навици. Подходящ за: Възрастни и деца на и над 8 години Да не се приема по време на бременност и кърмене!

Показания: – При наднормено тегло и затлъстяване – При високи стойности на обиколката на талията, включително при нормално тегло.

Действие: – Контролира пиковете на кръвната захар след хранене – Ограничава абсорбирането на мазнини – Подпомага чревният транзит

Резултати:                          – Подпомага намаляването на теглото – Намалява чувството за глад – Намалява постпрандиалната сънливост – Нормализира честотата и консистенцията на изпражненията

Състав: Патентован комплекс от полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard), аромати на портокал, ябълка и лимон.

Дозировка: Възрастни и деца над 12 години: по 3 табл. преди двете основни хранения Деца между 8 и 12 години: по 2 табл. преди двете основни хранения Посочената доза трябва да се приема с пълна чаша вода, като таблетките се приемат една по една. Поглъщат се цели, без да се дъвчат. За деца и пациенти с проблеми с преглъщането таблетките могат да се разтворят в хладка вода или в неподсладен чай, като се разбъркват до пълното им разтваряне. Получената напитка се изпива в рамките на няколко минути, преди да се образува гел.

ЛибраМед се приема за период най-малко 2 месеца, като се прекъсва за 2-3 дни след всеки месец от лечението.

Предупреждения: В първите дни от приема може да се появи подуване на корема, което изчезва спонтанно при продължаване на лечението. В такива случаи е препоръчително да се намали дозата на 1 таблетка 2 пъти дневно и постепенно да се увеличава до достигането на посочената доза. Препоръчва се приемането на продукта най-малко 2 часа след приема на лекарства и витаминни добавки, за да не се интерферира с усвояването им. При пациенти, провеждащи фармакологично лечение на диабет и хиперлипидимия, се препоръчва да се потърси становището на лекуващия лекар относно необходимостта от евентуална промяна на лекарствените дози.

Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.

1опаковка съдържа 138 таблетки х 725мг

Приемайте по 40мл вода на килограм тегло всеки ден, когато приемате продукти за отслабване! В това количество вода не се включва кафе, безалкохолно, бира и други течности.

 

Ефикасността и безопасността на Либрамед са потвърдени от две клинични изследвание, проведени в катедрата по ендокринология и метаболитни заболявания в болницата Чизанело в гр.Пиза, Италия.

При първото клинично изследване проведено сред 30 възрастни с наднормено тегло и затлъстяване, продуктът е прилаган в продължение на 60 дни като допълнително са спазвали диетичните-поведенчески препоръки, Либрамед се оказал ефикасен за:

– намаляване на телесното тегло:

След 30 дни лечение: 1,3кг

След 60 дни лечение: 1,8кг

– намаляване обиколката на талията:

След 30 дни лечение: 2,9см

След 60 дни лечение: 4,5см

– намаляване на BMI (индекс на телесната маса):

След 30 дни с 0,45

След 60 дни 0,70

– намаляване на интензивостта на постпрандиалната сънливост

– намаляване на коремното подуване

Либрамед е в състояние да намали значително коремното подуване, след 60 дни лечение, независимо от това,  че в първите дни от приема може да се появи подуване на корема, което изчезва спонтанно.

Второто клинично изследване, проведено сред 21 възрастни, подложени на лечение с продължителност 30 дни, е потвърдило абсолютната безопасност и добра поносимост на Либрамед.

За възрастни  и деца над 12 години х 3таблетки преди двете основни хранения.

За деца между 8 и 12 години х 2таблетки преди двете ос двете основни хранения.

100% натурален комплекс от полизахаридни макромолекули, получени от фитокомплекси от фибри на целулоза, опунция, глюкоманан и клей от алтеа, лен и липа.