Преместване на Офис в София

3
Добави коментар

Преместване на Офис в София

Ако имате нужда от евтино и качествено преместване на вашия офис в София значи сте попаднали на точното място. Ние от Хамали Престо извършваме професионално пренасяне и транспорт на офис обзавеждане с опаковане и разглобяване на мебели на приемливи цени.

Разполагаме с квалифициран персонал с дългогодишен опит в бранша и необходимата техника – камиончета с падащ борд с обем от 16 до 20 кубични метра удобни за преместване в централната част на София и покрайнините.

 

Предлагаме безплатен оглед на място с цел да се запознаем с обема на работата и необходимия човешки ресурс. Огледът на място е най-добрата практика към момента за определяне на крайната цена при такъв тип преместване. По този начин вие имате възможността да се запознаете директно с фирмата отговорник за пренасяне на вашето имущество.

 

Основни критерии при оценката влияят следните фактори: количеството и вида на предметите (мебели, техника и тн.), наличието на асансьор в сградата, броя на етажите, евентуална нужда от де-монтаж и опаковане на мебели, количеството и вида на опаковъчните материали (пукащо, стреч фолио, кашони…) и не на последно място възможността за паркиране пред входа на сградата.

Какво Може да Очаквате от Нас

Прецизно опаковане на офис техника (компютри, принтери, периферия) в кашони.

Професионално разглобяване, опаковане със стреч фолио и обратно сглобяване на мебелите в зависимост от ситуацията и вашите изисквания.

Внимателно пренасяне на вещите независимо от броя на етажите и наличието на асансьор.

Специално внимание при товарене, подреждане и укрепване на вещите в камиона, обезопасяване на предметите с картони, одеала и притегателни колани за безопасно транспортиране до новия офис.

Преместване на тежко офис оборудване – метални шкафове, стелажи, копирни машини, сейфове със специални за целта товарни колички.

Внимателно нанасяне, разопаковане и позициониране на вещите в новото работно помещение.
Ориентировъчна цена за това колко ще ви струва още по телефона.

Безплатно посещение на място – изготвяне на индивидуална оферта за преместване с крайна цена.

Начин на плащане – в брой, след приключване на работните дейности и представяне на фактура от наша страна. 

Ние от Хамали Престо ви гарантираме коректно отношение и качествено обслужване на достъпни цени. С нас може да бъдете спокойни, че вашето имущество е в сигурни ръце.  

 

 

 

 

comments

Comments