предопределеност и характеристики за родените на 05 юни

1
Добави коментар

5 юни

 Родените на тази дата са хора привлекателни, умни, любознателни, енергични и свободолюбиви. Имат  нежен и раним характер, а умът им постоянно е зает с мисли за нови неща. Красноречиви са и се стараят да създават приятна атмосфера около себе си, както и да спечелят вниманието на другите. Способни са да намират общ език с всеки. Обикновено следват инстинктите си и са непостоянни в своята привърза-ност, цели и интереси. По природа са хазартен тип, изобретателни, решителни, де­ло­ви, тактични и бързо се възстановяват след загуба, стига тя да не е финансова. Пове­дението им в повечето случаи е импулсивно, не обичат да правят дългосрочни пла­но­ве и почти винаги са готови да поемат риск, особено когато става дума за материални неща.

В сферата на чувствата и личните отношения тази личност е предана и вярна на този, когото обича, но не понася да ограничават личното й пространство.

Датата 5-ти юни е показател и за един общителен, адаптивен и предвидлив човек с бърза мисъл и лидерски заложби. Стреми се към налагане и/или власт и мате­риален комфорт. По природа е активен, обаятелен, изобретателен и динамичен, с ес­те­тически  усет и чувство за отговорност. Обича промените, разнообразието, раз­вле­че­нията и трудно се поддава на чуждо влияние. Проявява влечение към удобствата и лукса. В този смисъл е много изобретателен, адаптивен и конструктивен, с бърза ми­съл и решения. Въпреки това позициите му често са съпътствани от страх да не сгре­ши или да не бъде критикуван.

Този човек обича пътуванията и приключенията, а с опита си може да бъде добър съветник на много хора. Независим любител е на новите идеи, но и на силните усе­ща­ния. Жените с тази рождена дата са очарователни и красноречиви, стремят се към ус­пеш­на кариера и с упоритост могат да стигнат до високи постове.  

Този тип хора са наблюдателни, далновидни, организирани, честолюбиви и на­стой­чиви, но са склонни да дават празни обещания, да предприемат необосновани или рисковани действия. Способни са да изпълняват по няколко неща едновременно. Ево­люционното им развитие често е съпътствано от сложни житейски ситуации и не­об­­ходимост от личен избор.

В делови аспект родените на тази дата са пресметливи и изобретателни лич­ности, които умеят убедително да се изразяват и да работят с повече хора и клиенти. Притежават практичен/търговски усет, усет за детайлите и способности за реализация в области като търговия, обществен сектор, педагогика, спорт, туризъм и др.

Негативни страни: Импулсивност, крехко нервно равновесие. Уязвимост по отно­ше­ние на среда и реалности. Непостоянство, експанзивност, повърхностност, придир­чи­вост. Повтаряне на грешките,  небрежност, прикритост.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани със зъби, главоболие/
мигрени, стави, психика.

Родени на този ден: Адам Смит (1723 г.) – шотл. икономист, основоположник на икономиката; Федерико Гарсия Лорка (1898 г.) – исп. поет; Стефания Сандрели (1946 г.)  – итал. киноактриса

Имен ден: Доротея /”дар от бога”/ – също и на 06.02

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/: 5, 14, 23   

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 5, 14, 23   

Съвместимост /партньори, брак/:  Водолей и Везни

Цитат от книгата „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016. Автор Христо Енев