Мъжка тениска с яка в тъмносиньо

2
Добави коментар

Цена:48.00 лв.

Мъжка тениска с яка Styler в тъмносиньо

 

 

Мъжка блуза с къс ръкав в ситно райе. Моделът е в тъмносин цвят с акценти в лилаво. Тениската има твърда яка и копчета.

 

 

Цвят: тъмносин Състав: 100% мастер. памук Размери: M – 4XL

 

 

STYLER е българска марка за производство на мъжко облекло. Работи изцяло с висококачествени материали и гарантирано качество! STYLER са мъжки дрехи заредени с енергия и страст, следвайки най-новите тенденции в мъжката мода те доставят удоволствие, самочувствие и увереност на мъжа.

Платът на това изделие е изработен от най-финното влакно на египетски дълговлакнест памук. Двойната мерсеризация на материята я прави по-здрава и мека при допир, увеличава блясъка, запазва дизайна и цветовете след многократно изпиране. Материята е идеална за топло време, изсъхва бързо и позволява на кожата да диша. Това е най-добрия избор за лятото, с отлична UV защита!

* Ако неможете да определите какъв е вашия размер, екипът ни може да Ви помогне. Запишете в коментара към поръчката размери на рамене, ханш и талия, ръст и килограми и ние ще подберем подходящия размер за вас.

ВАЖНО: Ако е необходима замяна на закупения от вас продукт, разчитайте на пълното съдействие на екипа ни. Относно запитвания за замяна и други моля пишете ни на [email protected], наш сътрудник ще се свърже с вас за уточняване детайлите по замяната на продукта. Дрехи и аксесоари закупени онлайн не могат да бъдат заменяни в магазините на STYLER в страната !