Ултразвуково почистване на лице в салон Емоция

1
Добави коментар
grabon
grabon

оставащо време:

584:35:53

Цена:16.50 лв.

Стара цена: 45.00 лв

За процедурата:
Ултразвуковото почистване, отстранява мъртвите клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Той ни дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези.С помощта на ултразвукова шпатула, лицето се почиства в дълбочина от комедоните, замърсяванията, мъртвите рогови клетки и излишното омазняване.  Почистването на лице с ултразвук е изключително щадящ метод,  безболезнен и за разлика от механичния метод, не оставя върху кожата видими следи като зачервявания. Ултразвуковото почистване не включва агресивната пара. В резултат от нежното въздействие на процедурата, горният слой на епидермиса се обновява, а кожата става мека, свежа и подмладена. Ултразвуковото почистване тонизира мускулите на лицето, оказва „лифтинг” ефект и масажира тъканите на клетъчно ниво. Процедурата активира обмяната на веществата, усилва регенерацията на тъканите и стимулира производството на колаген и еластин /основните протеини/.

Стъпки:

Почистване на лицето с мицеларна вода.
Ултразвуково почистване на лице-без пара и болка за ексфолиране и отстраняване на повърхностния слой мъртви клетки от епидермиса.
Дарсонвал: Балансира мастната секреция и стяга порите. Тонизира, почиства и освежава кожата. Ускорява метаболизма и стимулира кръвообращението. Нормализира секрецията на неутрално PH на кожата. Активира правилната работа на жлезите. Помага за дълбоко проникване на козметичните продукти в кожата. Предотвратява появата на бръчки, забавя процеса на стареене.
Безиглена мезотерапия с гел с хиалурон.

 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!