За всеки вкус и апетит! Панирани пилешки бон филенца с гарнитура свежа салата + Чаша вино по избор от Ресторант Sanuri за…

1
Добави коментар
grabon
grabon

Цена:6.25 лв.

Стара цена: 12.40 лв

Лъскавите картинки от гастрономическите списания и творенията на TV кулинарите винаги изглеждат прекрасно. Гозбите в чуждите чинии винаги са по – хубави от тези в нашите. Или поне така си мислим. Днешното предложение на ресторант Sanuri ще разбие митовете и ще ви докаже, че именно блюдото във вашата чиния е най – доброто. Представете си картинката на хрупкави пилешки филенц в компанията на любима свежа салата!… Няма какво повече да му мислите, боднете виличката си в днешната ни сделка – по крехка цена не сте опитвали! 

Офертата включва:

Ваучер за намаление на стойност 1.00 лв. и доплащане на място на 5.25 лв.

Панирани пилешки бон филенца с гарнитура свежа салата – 350 гр.
Чаша вино – 200 мл (бяло или червено)

Ваучерът важи само за делнични дни от 15:00 до 22:00 часа !

Екстравагантна и необичайна комбинация ще откриете в новооткрития център Sanuri, където на едно място са събрани елитен фитнес, зона за спа удоволствия и ресторант с изискана кухня.

Спа-центърът, освен сауната, парната баня и солариума, включва и кабинети за масажи, сред които ви препоръчвам масажа с горещи вулканични камъни и антицелулитната терапия с микронизирано зелено кафе. Сред „вкусните“ предложения в спа-зоната са и терапиите с мед и с шоколад, а сред ароматните изкушения – терапията „Тропическо бягство“ с маска за тяло крем фреш с папая и ананас. Порцеланова кожа, за да се потопите докрай в духа на „Мемоарите на една гейша“, можете да добиете след чудесните козметични терапии за лице.  Тук разнообразието от предложения – за суха, чувствителна или мазна кожа, е голямо: от почистваща  терапия плюс мезотерапия, която работи в дълбочина, до дермаабразио – изборът можете да направите след професионален съвет от специалистите в центъра. Хит е и високоефективната терапия Escutox, смятана за естествената алтернатива на ботокса. 

И дори да не сте изкушени от спорта или от грижите за красотата, можете да се отбиете в Sanuri дори само в ресторанта, за да опитате суши, приготвяно по автентични рецепти от Страната на изгряващото слънце.