Албена Вулева нападна Андреа: Дебела и жалка си!

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

автор: Александра Валентинова

Силната неприязън на Албена Вулева към чалгата е всеизвества, но сега „войната” на хапливата водеща с балканските ритми взима нова жертва.

Този път от пиперливия език на Вулева си изпати певицата Андреа. Те бе обвинена в силно обработване на снимките и видеоклиповете си, заради снимка, направена в столичната дискотека Plazza. На нея Андреа изглежда видимо напълняла, докато във видеоклиповете си, красавицата се хвали със знойно тяло.

Именно това е причината за гнева на Вулева, която написа в социалната мрежа следния статус: „Как пък на клиповете си слаба, а на живо си прасе и половина?! Кого си мислиш, че ще заблудиш?! Дебела и жалка си!“

Родната журналиста никога не е криела неприязъна си към чалга изпълнителите, но като че ли, към Андреа храни специални чувства. Чалга фурията не за първи път става обект на подобни нападки от Вулева. Съвсем наскоро Албена се изгаври с певицата чрез снимка, на която е изобразено търсене в Google, където при написването на името „Андреа” излиза женска гръд, а не певицата.

Андреа обаче, не би се занимавала със съдебни дела срещу журналистката, което оставя Вулева в удобна позиция за още по-злобни нападки в интернет.