Изработка на Личен уеб сайт

4
Добави коментар

Изработка на Личен уеб сайт

Изработка на личен уеб сайт

Вие сте адвокат, музикант, артист, или просто някой, който иска да представи себе си и своята работа на обществото – то тогава ще имате нужда от личен уеб сайт.

Ние предлагаме изработка на личен уеб сайт, чийто дизайн и функционалност са напълно съобразени с Вашата професия и желания, разбира се. Такъв сайт обикновено съдържа галерия, блог с новини, портфолио с проекти или видео презентации, където Вашите посетители могат да получат по-подробна информация за Вас и дейността, с която се занимавате. Вие ще можете да публикувате всичко, което поискате, да изразявате своите виждания за живота или просто да давате полезна и любопитна информация на своите потребители.

Изработка на личен уеб сайт от WebniMe

В практиката ни досега ние работим по следния начин, който според нас е най-успешен и ефективен, както за нас самите, така и за нашите клиенти.

Провеждаме среща с клиента, на която обсъждаме всички детайли около изработката на сайта;Предлагаме на клиента различни опции и възможности, които един сайт може да съдържа;Даваме насоки относно съдържанието и материалите, които ще се публикуват, с цел по-лесното оптимизиране и индексиране на сайта от търсачките.До 2 дни след проведената среща, ние изготвяме оферта, която изпращаме на клиента и ако той е съгласен с нея, подписваме договор за изработка.

Оферта можем да изпратим и на клиент, който посредством имейл или друга форма за контакт ни е изпратил запитване за изработка на сайт. В него обаче трябва да се опише ясно и точно какво се желае, от колко страници трябва да се състои сайтът, с какви функции да разполага и т.н.

Ние държим на качествената и модерна изработка, затова и всеки един създаден от нас сайт е съобразен с изискванията на търсачките, за да може по-лесно да се индексира в резултатите им. Това означава, че всеки сайт:

Всичко това е свързано с оптимизацията по кода, но не и за съдържанието на сайта.

Научете повече за SEO content marketing >>> Оптимизация на съдържанието

За всеки наш клиент предлагаме и изработка на текстове, ако няма такива >>> Копирайтинг услуги

Цена за изработка на личен уеб сайт

Цената се сформира от различни компоненти според това какво точно желае клиентът.

Цената за изработка на личен уеб сайт, който съдържа максимум 5бр. страници, е 199лв. без ДДС.

Текстовият и снимков материал се предоставят от клиента.

Пример:

                                                                      Начало | За мен | Галерия | Блог | Контакти

За всеки друг, по-различен проект, цената се съгласува предварително с клиента.