Почина актьорът, който изигра Алф

3
Добави коментар
stuklen
stuklen

Актьорът Мичу Месарош, който се превъплати в телевизионното извънземно Алф, почина на 76-годишна възраст. Унгарският цирков изпълнител, чиято…

Актьорът Мичу Месарош, който се превъплати в телевизионното извънземно Алф, почина на 76-годишна възраст. Унгарският цирков изпълнител, чиято най-известна роля е тази на косматия приятел на семейство Танер, е починал вчера в болница в Лос Анджелис.

76-годишният Мичу Месарош бе открит в безсъзнание в банята на своя дом миналата седмица от неговия мениджър Денис Варга. Той веднага е бил откаран в болница, където 84-сантиметровият актьор лежа в кома до смъртта си в понеделник. Варга заяви пред американския сайт TMZ, че Месарош е имал много здравословни проблеми, след като през 2008 г. получи удар.

С Алф израснаха няколко поколения. Американската ситуационна комедия, продуцирана от NBC между 1986 и 1990 г., бе на екран дълги години. Алф се разбива със своя космически кораб в гаража на семейство Танер – олицетворение на обикновеното американско четиричленно семейство от средната класа. Глава на семейството е чиновникът Уили, съпругата му Кейт е домакиня, а децата им – по-голямата Лин и по-малкият Брайън. Домашен любимец на семейството е котаракът Лъки.

Чудейки се какво да направят, семейство Танер допускат Алф в своя дом и го крият от НАСА, военните и своите любопитни съседи (особено семейство Ачмонек), докато той не поправи своя космически кораб. Става ясно, че Мелмак е избухнал и Алф е останал без дом. Той става постоянен член на семейството, въпреки че понякога създава главоболия със своите детински и лекомислени постъпки.

Ако материала Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Тагове сериал | актьор | Алф

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!