Малена – магазин за мъжки бански костюм голям размер Серджио Тачини мъжки бански костюми големи размери 13770 мъжки бански

2
Добави коментар

13770 мъжки бански костюм долнище, произведен от италианската марка за мъжки бански Серджио Тачини/ Sergio Tacchini. Банският е с по-дълги крачоли, което предотвратява триенето между бедрата и позволява повече възможност за лекота, удобство и движение, има връзка на талията за стягане на кръста, отвътре е подплатен с мрежеста материя. Подходящ е за по-едри мъже с поне 100 кг тегло, размерът отговаря на 3XL/ 4XL, т.е. EU 46/ EU 48 или BG 52/ BG 54. 

Състав: 100% полиестер

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса при сходни цветове ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и и без центрофуга или максимум 300 – 400 оборота ); ; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); да не се центрофигура; да се суши без да се изстисква преди това и винаги във вертикално положение; глади се през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110 ºC; може да се чисти на химическо чистене само с въглеводородите, съдържащи хлор и етиленови съединения.