Момичетата на Джеймс Бонд

1
Добави коментар

Колкото и голямо да е обаянието на легендарния Агент 007, светът винаги е следял с голям интерес и коя ще е следващата красавица около него.

Колкото и голямо да е обаянието на легендарния Агент 007 в различните му превъплъщения в лицето на няколко поредни актьори, светът винаги е следял с голям интерес и коя ще е следващата красавица, окичена с „титлата“ „момичето на Бонд“. За тези роли през годините винаги са били избирани красавици – някои студени като порцеланови кукли, други горещи и секси като топъл шоколад. Много от тях са неизвестни на публиката преди появата си в „Бондианата“ и това слага началото на бляскава кариера. Ето кои актриси са красяли легендарния Джеймс Бонд през годините.

Френският модел и актриса Беренис Марло се снима в ролята на момичето на Бонд в поредния 23-и епизод на „Бондианата“ с името „Скайфол“. Актрисата уверява, че образът на героинята й задължително ще е „бляскав“ и „загадъчен“:

През 2008 г. Във филма „Спектър на утехата“ Олга Куриленко играе Камила Монтес, момичето на Бонд в партньорство с Даниел Крейг в ролята на известния агент:

Даниел Крейг като Бонд и Джема Атъртън като Стробери Филдс във филма „Спектър на утехата“:

Във филма „Казино „Роял“ ролята на момичето на Бонд – Веспър Линд е поверена на Ева Грийн, а Джеймс Бонд за първи път се играе от Даниел Крейг:

Във филма от 2002 г. „Не умирай днес“ Холи Бери се снима в ролята на поредната приятелка на Бонд – Гласинда Джинкс Джонсън. В серията публиката за последен път гледа Пиърс Броснън като Агент 007:

Розамунд Пайк в ролята на Миранда Фрост в серията „Не умирай днес“ (2002):

Пиърс Броснън (Джеймс Бонд) и Софи Марсо (Електра Кинг) във филма „Само един свят не стига“ (1999):

Пиърс Броснън (Джеймс Бонд) и Софи Марсо (Електра Кинг) във филма „Само един свят не стига“ (1999):

Актрисата Мишел Йео в ролята на Вей Лин и Пиърс Броснън във филма „Винаги ще има утре“ (1997):

 

Пиърс Броснън и Тери Хачър в ролята на Парис Карвър във филма „Винаги ще има утре“:

 

През 1995 г. Във филма „Златното око“ Пиърс Броснън за пръв път играе Джеймс Бонд. Актрисата Фамке Янсен е в ролята на противницата на Бонд – убиецът Ксения Онатоп от Русия:

Изабела Скорупко в „Златното око“ в ролята на момичето на Бонд Наталия Симонова:

В „Упълномощен да убива“ (1989) Кери Лоуел играе Пам Бовиер, а Бонд е Тимъти Далтън:

Талиса Сото в ролята на Лупе Ламора във филма „Упълномощен да убива“:

Дебютът на Тимъти Далтън като Бонд е във филма „Живите светлини“ (1987), в който негова партньорка е Мариам д’Або в ролята на Кара Милови:

Във филма „Изглед към Долината на смъртта“ (1984) зрителите за последно гледат Роджър Мур като Бонд. Неговата приятелка Стейси Сътън е в ролята на Таня Робъртс:

През 1983 г. Мод Адамс е в ролята на Октопуси в едноименния филм:

Карол Буке в ролята на Мелина Хевлок в серията „Само за твоите очи“ (1981):

През 1979 г. Във филма „Муунрейкър“ приятелката на Джеймс Бонд (в ролята Роджър Мур) Корин Дюфор е изиграна от актрисата Корин Клери:

Във филма „Шпионинът, който ме обичаше“ (1977) Барбара Бах играе момичето на Бонд Аня Амасова:

Брит Екланд в ролята на Мери Гуднайт, момичето на Бонд от филма „Мъжът със златния пистолет“ (1974):

Роджър Мур като Бонд, Брит Екланд като Мери Гуднайт (вляво) и Мод Адамс като Андреа Андерс (вдясно) във филма „Мъжът със златния пистолет“ (1974):

Мод Адамс в ролята на Андреа Андерс във филма „Мъжът със златния пистолет“ (1974):

Във филма „Живей, а другите да умрат“ (1973) звездата от „Доктор Куин лечителката“ Джейн Сиймур е в ролята на Солитер, момичето на Бонд. В тази серия Роджър Мур за пръв път се появява като Джеймс Бонд:

Джил Сент Джон (в ролята на Тифани Кейс) във филма от 1971-ва „Диамантите са вечни“. Той е последният, в който Шон Конъри е в ролята на Джеймс Бонд:

Даяна Риг в ролята на Тереза ди Винченцо, момичето на Агент 007, и Джордж Лезенби като Бонд в серията „В тайна служба на Нейно Величество“ (1969):

Във филма от 1967 г. „Човек живее само два пъти“ Мие Хама е в образа на Киси Сузуки:

Клодин Оже в ролята на Доминик Дервал във филма „Операция „Мълния“ (1965):

Във филма „Операция „Мълния“ (1965) Лучана Палуци е в ролята на Фиона Волпе:

Хонор Блекман в ролята на Пуси Галор във филма „Голдфингър» (1964):

Шърли Итън в образа на Джил Мастертън във филма „Голдфингър“ (1964):

През 1963 г. Даниела Бианки играе Татяна Романова във филма „От Русия с любов“:

Във филма „Доктор Но“ (1962) швейцарската актриса Урсула Андрес е в ролята на гмуркачката за раковини Хъни Райдър. Това е първият филм от „Бондианата“:

Виж още:

Кой е най-добрият Агент 007?