Valentino Resort 2017 – закачлива ретро визия

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

През погледа на Valentino 2017 година носи ретро дух, но е и изпъстрена с красиви десени. Флоралните и животински принтове се съчетават, за да изрисуват една картина, която сетивата ни обикват. Изпълваме се с щастие само, докато гледаме красивите модели от колекцията, а формите са повече от интригуващи.

Линията на моделите е разкроена, роклите са закачливи и интересни, а цветовете се редят пред очите ни безспир. Топлите нюанси се съчетават със студените, за да създадат една перфектна визия.

Полите над коляното са особено актуални за 2016 и 2017 година, а от Valentino ги издигат на пиедестал. Тази средна дължина е подходяща за всяка фигура и подчертава женствеността, като акцентира внимание върху грациозните женски глезени.

Обувките с животински принтове впечатляващо отиват с пола с флорален мотив. Червеното на Valentino е разкошно, страстно и апетитно, а комбинациите с обувки в същия цвят завладяват съзнанието ни.

Етикети:
Resort 2017, Valentino, актриса, дизайнер, дрехи, звезден стил, интересно, красиви, красота, Моден свят, нова колекция, Отблизо, стил, стилно