Търсим Коко Шанел

22
Добави коментар
ivan99gl
ivan99gl

Конкурсът приключи!

Благодарим на всички за участието което беше много силно и стилно.

Този път победителите избраха приятелите от Forumfilm.

Те са:

Силвия Зарева, София

CHANEL – изящество!

Здравейте, името ми е Силвия Зарева, на 22 години съм от град София и съм студентка в четвърти курс по PR на Нов Български Университет. Извинявам се предварително, ако имейлът ми ви се стори отегчително дълъг, но вие поставихте темата за Шанел, която силно ме вълнува и се радвам, че мога да я споделя с вас!

Увлечението и признанието, които засвидетелстваме към модата и нейните изконни закони за усет към стил и грижа за външния вид, ни разкриват пред обществото като личности, които познават характеристиките на красивата външност и умеят да я изразят чрез своето облекло и грим. Макар материалното да не изгражда изцяло нашата същност, то е свидетелство за себеуважение и израз на грация.
Висшата мода от своя страна, е признак на сензационно модно въображение и неговото съвършено изпълнение, при което работата на великите дизайнери ме удивлява. Аз самата тая огромно почитание, любов и нестихващ интерес към великото творчество на модната легенда Карл Лагерфелд. Прекланям се пред изтънчения вкус и реализацията на идеите му. Наследството, което Коко Шанел завеща на света продължава да очертава границите на модния разкош, финес и перфекционизъм. Тази марки винаги се стреми към внушително изпълнение на замислените колекции дрехи, аксесоари, козметика, аромати и бижута… Още преди да стана почитател на тази марка, аз залагах на елегантен стил в предимно черно-бялата гама, а Шанел допълни моите мечти. Хубавото облекло също така неминуемо се нуждае и от подходящ грим. Шанел отново е намерило най-доброто решение чрез производството на качествена козметика и стилни нюанси.
Абонирана за редовни новини от официалния им френски сайт и всичко, свързано с тази тема ми носи радост и удоволствие. Ако се спрете на мен, като едно от четирите печеливши момичета, това ще ме изпълни с много красиви емоции, подсилващи увлечението „Chanel“ ;)!
Благодаря за отделеното внимание и възможността да споделим вдъхновението от марката! Желая много успехи на списанието и на екипа в личен и професионален план!

Виктория Хаимова, Плевен

Здравейте, казвам се Виктория от град Плевен на 16 години. Реших да уаствам в конкурса защото стилът на Coco Chanel  е уникалени елегантен създаден за динамична и фина жена за комфортен и вечерен тоалет, точно като самата нея. Тя е символ на вечната женственост, връща ни назад във времето за това тя е моето вдъхновение.

Красимира Герчева, Варна

Няма по-внушителна гледка от това една уверена жена, изглеждаща слаба, беззащитна и изключително нежна, да може да използва своята свобода да изяви мнение, да докаже себе си и смело да взема решения. Жената може да изглежда слаба, но само привидно …. всяка жена крие в себе си едно късче вътрешно вълшебство, от където черпи своята сила, неустоимост и увереност в това, което прави и по начина как изглежда … именно Габриел Шанел е една от най-впечатляващите примери за това, как всеки от нас може да открие своето вълшебство и да постигне изумителни неща!

Гергана Благова, Стамболийски

Молим, дамите от страната да изпратят точен пощенски адрес и пощенски код, а тези от София ще могат да получат своята награда на касите на Синема сити София.

Честито на печелившите!

Скъпи дами,

Отделете малко време за себе си и направете стайлинга си с вдъхновение от френската модна легенда. Облечете се в стил Шанел – стилен костюм, малка черна рокля или класическа морска тематика. Изборът е Ваш! Изненадайте нас, близките си и може би Вас самата с външния си вид.
 
За Ваше собствено удоволствие сложете няколко капки парфюм!
Готова ли сте да превъплатите силната, и едновременно с това, фина и стилна жена?
Покажете ни вашата интерпретация за стила Шанел или създайте Вашия стил.

Очакваме да ни изпратите ваша снимка в стил Коко Шанел и няколко лични думи за вдъхновението и легендата Коко Шанел!

Изпращайте снимките на адрес [email protected] до 28 септември

4 от вас ще получат награди – козметични комплекти  CHANEL!
Козметичните комплекти съдържат части от показаните на снимките продукти, в различна окомплектовка.

От 02.10. 2009 в киносалоните може да видите „Коко преди Шанел”. Одри Тоту, в най-запомнящата се роля за годината, връща легендата.
За повече информация www.forumfilm.bg

Успех!