Славея Сиракова: Сложих силикон, няма проблем да се снимам гола

12
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Красивите дъщери на Илиана Раева и Наско Сираков, Славея и Виолета, бяха гости във „Вечерното шоу на Азис“. Двете млади дами, по които въздишат хиляди мъжки сърца разкриха пикантни подробности от личния и професионалния си живот. Славея сподели пред Азис, че си е сложила силикон, но не е питала звездните си родители, а просто ги е уведомила.

„Сложих си силикон и много харесвам новата си придобивка. Не съм питала родителите ми, а само ги запознах с решението си. Не е много – по 295 кубика на всяка гърда.

На провокативен въпрос от страна на водещия дали би се снимала гола, Славея запази хладнокръвие и отговори: „Няма проблем да го направя, зависи обаче колко гола. Насочилата се изцяло към актьорската професия, умопомрачителната госпожица добави още, че е лудо влюбена с своя приятел Никола и е на седмото небе от щастие.

„Влюбена съм в моя приятел Никола и се чувствам щастлива, тъй като съм заобиколена с много внимание. Вече мисля за семейство. Предишните ми връзки са потънали в миналото“, сподели атрактивната дама.

Обаятелната и харизматична Виолета се разграничи от сестра си Славея като заяви, че харесва всяка част от тялото си и няма никакво намерение да прибягва до силикона.

„Харесвам всяка част от тялото си и нямам намерение да последвам примера на Славея. Не възнамерявам да си слагам силикон“, категорична бе спиращата дъха Виолета.

Тя добави още, че след като завърши обучението ще се занимава с бизнес. 

Славея Сиракова се занимава с кино и мода. Следвала кино и телевизия в Мадрид, тя изцяло се е насочила към актьорската професия. Вече има зад гърба си участие в испанския документален филм „Кралските манастири“, в който изпълнява главната роля. Снима реклами и в момента работи по проект на испански режисьор. Виолета е пълна противоположност на сестра си. Тя следва бизнес и финанси в Лондон и Барселона и ще става бизнес дама, като ще управлява семейните фирми на именитите си родители.