Шоуто на Скрилекс този петък е в „Интер експо център“

2
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Прогнози за изключително силни валежи и вятър наложиха преместването му на закрито вместо в парка на Летище София

След допитвания и консултации с метеорологичните служби шоуто на Скрилекс е преместено от парка на Летище София на закрито – в „Интер експо център“. Преместването в зала се наложило по препоръка на НИМХ при БАН, които прогнозират изключително обилни валежи в петък плюс силен вятър.

За удобство на публиката, както и от технически съображения за безопасност, организаторите и мениджмънтът на диджея са избрали именно изложбения център като най-подходящ за мащабното парти, което осемкратният носител на „Грами“ готви на българските си фенове.

Програмата за дългата нощ с едно от най-големите имена в електронната музика вече е финализирана – вратите отварят в 21,30 ч., когато започва и подгряващият сет на Руно. Крис Лоренцо, познат на меломаните от колаборациите си с Кейти Би, застава зад пулта в 23,30, а самият Скрилекс излиза на сцената точно час след полунощ, за да докаже, че неслучайно е главно действащо лице на най-големите фестивали по света.

Шоуто му е изключително зрелищно, с много пиротехника, ефекти и озвучаване на най-високо ниво, типично за стила на американския диджей, обещават организаторите.

Билетите за партито на Скрилекс на 15 юли в „Интер експо център“ остават на същите цени и са достъпни в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК. Вече закупените билети важат без презаверяване.

Няма да се допускат лица под 16 години, а ненавършилите 18 години влизат само с коректно попълнена декларация и пълнолетен придружител.

 

 

Източник: KEY Events & Communication