Картички за сватба

4
Добави коментар

Картички за сватба

В Super Print можем да Ви предложим изработка и дизайн (Ваш собствен или наш) на картички за сватба, които да останат скъп спомен за Вашите приятели. Не се колебайте да се свържете с нас, за да изработим Вашите специални картички за сватба на изгодни цени и в бързи срокове.

Картички за сватба – дизайн и печат

„…и те заживели дълго и щастливо“ – израз, с който завършва всяка красива приказка и  който винаги е предшестван от едно от най-красивите събития в живота на всеки от нас – сватбата. За да има обаче сватба, трябва да има младоженци, духовно лице, роднини и приятели. За да са събрани всички на едно място, трябва да има обединяващ ги фактор или елемент. И тук не говорим само за сватбени покани, но и за картички за сватба.

картички за сватба

Предоставяме Ви услугата професионално изработване на картички за сватба. Ние не присъстваме на трапезата Ви, нито на самото мероприятие. Не сме на красиво украсените маси, отрупани с деликатеси и шампанско. Поне не физически. Но картичките ни-да. Те, веднъж подарени заедно със скъпите дарове и още по-оригиналните им опаковки, Ви съпътстват през целия ден/цялата вечер, в която се осъществява паметното събитие, а ако не решите да ги изхвърлите целенасочено – и през целия Ви (съвместен) живот.

За онези от Вас, които са поканени официално да станат част от и да споделят нечия радост, ние имаме страхотни предложения – експертно изработване, дизайн и печат на картички за сватба, като нека не забравяме и довършителните операции, с които ще ги направим истински шедьоври. Картичките за сватба, поднесени с подходящо пожелание, което също можем да измислим вместо Вас, често пораждат повече емоции, отколкото самите подаръци, за които присъстващите гости харчат стотици левове.

картички за сватба

Видовете печат, технологичните ни възможности, професионалното ни мнение, идеи и творческа мисъл са незаменими при изготвянето и предоставянето в готов вид не само на тези, но и на всички рекламни материали и средства, членове на външната реклама и/-ли вътрешната реклама. Ние разполагаме изобилно с всичко изброено, което ни прави незаменими в рекламната сфера, и го даряваме на всеки, който се е осмелил да ни потърси за помощ.

Направете всичко възможно Вашите картички за сватба да са не просто красиви и отбиващи номера, а наистина да оставят дълготрайна следа в младоженците и онези, които ще я прочетат след време.

Заповядайте при нас за консултация, съвет, оферти и поръчки! Очакваме Ви!