Печат на рекламни листовки

4
Добави коментар

Печат на рекламни листовки

Един лист, а толкова много съдържание. Една страница, а толкова много подробна информация. За какво говорим ли? За рекламни листовки, по-конкретно – за услугата Печат на рекламни листовки, в която сме виртуози.

Има някои специфики при печат на рекламни листовки, коитовлиаят върху цената на продукта.Едни клиенти избират да си платят за обрязани листовки, други – за необрязани такива. Разликата между тях се състои в размера на крайния продукт, като в първия случай ще получите листовки в техните крайни и окончателни размери – по-долу можете да се запознаете с тях – докато във втория случай ще се наложи Вие сами да ги изрежете до желаната големина и по отстъпите, които предварително са били изчислени (4-5мм), трябва да извършите рязането. Подразбира се, че процесът по обрязване е деликатен и сложен и едва ли бихте могли в домашни условия да постигнете такива резултати, каквито бихме постигнали ние с помощта на техниката, с която разполагаме. Предпочитанията при печат на рекламни листовки варират от формат А3-без сгъвки, до формат А6, а проектите се придвижват по предварително установен план и процедура – по Ваш готов дизайн или според такъв, изготвен от нас.

Оставете на нас производствения процес. Вие вникнете в същността на рекламните листовки. Защо всъщност Ви трябват? С каква цел искате да се сдобиете с тях? Как те ще Ви помогнат да популяризирате себе си и/-ли продуктите си? Или може би разпространявате своя услуга сред обществеността? Едва след като изясните намеренията си и желания краен резултат, Ви приканваме да се свържете с нас и да отправите своите запитвания.

Практиката ни показва, че най-често задаваните въпроси, свързани с печат на рекламни листовки, са: Кой формат в какви размери варира? Кой е най-често срещаният вид листовки? Какви условности и изисквания стоят пред проекта ми? Възможна ли е тази обратнопропорционална връзка между високо качество и ниска цена?

Кой формат какви размери има?

печат на рекламни листовки

А3 – 42/29,7см – когато говорим за изрязан формат;

А3 – 42,4/30,1см – когато говорим за неизрязан формат;

А4 – 29,7/21см – когато говорим за изрязан формат;

А4 – 30,1/21,4см – когато говорим за неизрязан формат;

А5 – 21/14,8см – когато говорим за изрязан формат;

А5 – 21,4/15,2см – когато говорим за неизрязан формат;

А6 – 14,8/10,5см – когато говорим за изрязан формат;

А6 – 15,22/10,9см – когато говорим за неизрязан формат.

Кой е най-често срещаният вид листовки?

Най-често срещаният вид листовки са флаерите. Те са рекламно средство, с помощта на което да информирате целевата си аудитория за разпродажби, отстъпки и предстоящи събития. Честно казано, те наистина успяват да постигнат замисъла си. Цената за брой зависи от количеството, което желаете да придобиете – колкото по-голям тираж, толкова по-ниска единична цена, и обратно. 

Какви условности и изисквания стоят пред проекта ми?

На първо място, ако ни изпращате файлове, на базата на които да се осъществи печат на рекламни листовки, те трябва да бъдат в някои от следните формати: TIFF, AI, PSD, PDF, EPS, CDR; На второ място, резолюцията на файла трябва да е минимум 300dpi; Текстовете и текстовите файлове трябва да бъдат обърнати в криви; Цветовият режим е CMYK, както и минимум 3-4 мм разстояние от текста до линията, по която ще се реже.

Възможна ли е тази обратнопропорционална връзка между високо качество и ниска цена?

Възможна е напълно – благодарение на високите технологии, многобройните клиенти и краткото време за изпълнение на поръчките. Комбинирани, те водят до ниски цени и неустоими оферти.

И все пак, в случай че не успяхме да отговорим на някой от касаещите Ви въпроси, можете да се свържете с нас на КОНТАКТИ, както и да ни посетите на място в нашия офис!

Като част от семейството на рекламна агенция CROPS при нас можете да откриете абсолютно всичко от света на рекламата. Разгледайте и специализирания ни сайт за широкоформатен печат и външна реклама – Big Print , а ако искате да завладеете и интернет и Вашия сайт да заеме първи позиции в търсачките а Google, то тогава посетете и сайта ни за уеб дизайн, интернет маркетинг и SEO оптимизация – WebniMe.