Прогноза за Марибор – Левски – Лига Европа

1
Добави коментар

Левски започва похода си в Лига Европа, след 3 годишно отсъствие от евротурнирите, но стартът срещу словенския Марибор няма да бъде никак лесен, тъй като отборът вече натрупа опит в Европа и сега отново ще иска да се докопа до груповата фаза. Мачът е от 21:00 ч. българско време и можем да го гледаме пряко по bTV Action.

Марибор ще иска да вземе максимума от своето домакинство, като се очаква треньора Дарко Миланич да заложи в атака на Миливое Новакович, който познава много добре българският футбол от престоя си в Литекс. Марио Тавареш, Валон Ахмеди и Амар Рахматович са другите опасни играчи в тима на домакините, но не трябва да подценяваме и футболисти, като Блаж Врховеч, Дино Хотич, Рок Ширк, Дамян Бохар и Родриго Дефенди.

Левски ще разчита на своят селекционер Люпко Петрович, който има сериозен опит и е човек, който може да мотивира играчите. Очаква се в атака да започне новото попълнение Тунде Адениджи, а зад него да действат Антонио Аниете, Франсис Нар, Жереми де Нойер, Мехди Бурабия и Роман Прохазка. На вратата ще е Боян Йоргачевич, а в защита Срдан Лучин, Веско Минев, Иван Чворович и Сашо Александров.

Марибор и Левски нямат официални мачове помежду си, но очакванията на букмейкърите са, че словенците са фаворит в днешният двубой. Ние от Интернетзалози.ком сме на мнение, че Левски няма да се даде лесно и ще търси гол на чужд терен, който да им даде увереност преди реванша.

Прогноза – гол/гол

Коефициент – 2.30 – Sportingbet

[Total: 0    Average: 0/5]