Разследване, разкриване и доказване на изневяра, ако тя е факт – Частен детектив Иванов от Детективска агенция Фокс

9
Добави коментар

Нашите частни детективи работят по случаи за разследване, разкриване и доказване на изневери. Детективска агенция Фокс, разполага с опитни детективи с опит в разкриване на изневярата, ако тя е факт. Работим и по случаи на брачни и предбрачни проучвания. Ние наблюдаваме, събираме данни, документираме всичко, както трябва, а Вие ще получите информацията, която сме събрали – фотоматериали, видеоматериали и други записи и доказателства за тазиизневяра. Ако възнамерявате на заведете бракоразводно дело, можем да проследим и активите на партньора Ви и да докажем какво крие от Вас.

Ние разбираме, че наемането на частен детектив за Вас е трудно решение и е свързано с притеснения – какво ще научите за партньора си – гадже, приятел / приятелка или съпруг / съпруга! Имаме дългогодишен опит в разкриването и доказването на изневери както в България, така и в чужбина.

„Изневерява ли ми“ е въпрос, който обикновено мъчи много хора, а не е нужно! Ако имате дори и малко подозрение, че партньорът Ви изневерява, то ние сме затова. Специализирани сме в разследване, разкриване и доказване на изневяра и други детективски услуги.

 

Още за изневерите

Когато съмненията вземат връх, обикновено се питате – изневерява ли ми (мъжът ми, жена ми, съпруга, съпругата, приятеля, приятелката …). Не е нужно! Вие трябва да знаете истината, за да не се напрягате излишно. Помислете и за здравето си!

В други случаи, хората знаят, че половинката им изневерява, но искат да го/я „хванат“. Тогава въпросите са: „как да хвана жена си в изневяра“, „как да го хвана в изневяра“, „а дали наистина ми изневерява“ … и други подобни.

Ние можем да помогнем! Ще разследваме и докажем самата изневяра, ако тя е факт, а на Вас ще предоставим точната информация, която сме събрали – фотоматериали, видеоматериали …, а и други записи и доказателства за тази изневяра.

Ако възнамерявате на заведете бракоразводно дело, можем да проследим и активите на партньора / партньорката Ви и да докажем какво крие от Вас! Същото важи и за изневярата. Ще улесним развода, ако докажем изневяра.