Интензивен термо гел за отслабване 250 мл I Collagena

1
Добави коментар
biomall
biomall

Интензивен термо гел за отслабване 250 мл I Collagena

Има антицелулитни свойства
Подпомага разграждането на мазнините под епидермалния слой
Стяга и омекотява кожата
Спомага за дълготрайно овлажняване
Действа против възпаления и кожни здравословни проблеми
Възвръща красотата и еластичността на кожната покривка
За по-добра и по-слаба фигура
Помага при наранявания по кожата
Защитава от вредите от слънцето
Интензивен термо гел за отслабване е на топ цена от Collagena

Какво знаем за Интензивен термо гел за отслабване?

Интензивен термо гел за отслабване 250 мл от Collagena съдържа  Гуарана – вечнозелена пълзяща лиана от семейство Сапиндови. Растението е открил немският изследовател К. Паули през 17 век. В негова чест растението получило своето латинско название „Paullinia cupana”. Гуарана, или както я наричали на езика на индианците Мауе „warana” в превод означава „плодове като човешки очи”. И наистина разрязан плода на това растение напомня на очна ябълка.

Термо гел за отслабване на супер цена от Collagena съдържа в себе си и Морски водорасли – една от най-древните съставки, намиращи място в лечебните козметични средства. Историята на тяхната употреба започва още пред 7 век преди новата Ера, когато за първи път били описани като противовъзпалително средство за кожа, направена от китайски медик. Наричали тези водорасли „Морски Жен-шен с чудодейни целебни свойства”. Те съдържат практически всички известни микроелементи, а също така витамини, ензими, аминокиселини и фитохормони.

Как действа Интензивен термо гел за отслабване?

Както вече споменахме, един от компонентите в състава на Интензивен термо гел за отслабване от Collagena е растението Гуарана. Нейните свойства подпомагат намаляването на подкожни мастни прослойки. Стимулира кръвообращението на кожата и по този начин протичат специфични реакции по частично разтваряне на мастните клетки. Стегнатост, гладкост, естествен цвят и други показатели зависят от това доколко кожата е наситена с хранителни вещества. Продуктът има способността да компенсира недоимъка на тези вещества. Подобрява регенерирането на клетките, като своевременното им обновяване помага да се съхрани по-дълго младостта и тонуса на кожата Това е важно за тялото, особено при борбата с целулита. Стимулира естествените обменни процеси и кръвообращението, което е полезно не само за красотата, но и за здравето на кожата. Активните съединения на Гуарана способстват за тези процеси и помагат за възпрепятстване на мастни отлагания, а също така и за заболяване на вените. Попадайки в организма чрез кожата, стимулира процесите на обмен на веществата, забързвайки изгарянето на мазнините. Премахва възпаленията, регулира производството на себум, прави кожата стегната и съхраняват нейното състояние, придава и здрав вид и подобрява текстурата и.

Продуктът придава на кожата свежест и я тонизира, подмладява я и заличава бръчките. Също така способства подобряване метаболитните процеси в кожата, отстраняват оттенъци и петна, има антицелулитни действия, разгражда подкожните мазнини. Може да се използва и като слънцезащитно средство, тъй като способства успокояването на кожата, намалява зачервяването и възпаленията. Има овлажняващ ефект. Подхранва всички слоеве на епидермиса и намалява дълбочината и големината на стрии и възпрепятства тяхното появяване. При регулярно ползване на продукта кожата става жизнена, здрава, млада и стегната. Другият компонент в състава на Интензивен термо гел за отслабване 250 мл на изгодна цена са Морски водорасли, благодарение на които гелът има естествено и неагресивно въздействие върху кожата. Подходящ е за всеки тип кожа, дори и да е много чувствителна и увредена тя. Тонизира, възстановява разрушените клетъчни мембрани, ускорява вътреклетъчния обмен на веществата, стимулира производството на колаген, оказва стягащо действие. Продуктът има овлажняващ ефект като прониква дълбоко и задържа влагата в кожата. Помага и при кожни болести като дерматит, екзема и други. Действа антибактериално, способства заздравяване на рани и порязвания, бори се с кожни възпаления и обриви. Защитава кожата от вредните ултравиолетови лъчи. Повишава еластичността на кожата, спомага за насищането и с кислород, има лифтинг ефект, стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на остаряване на епидермиса, подпомага обновяване на тъканите, подобрява микроциркулацията и премахва белези.

Още ползи при прием на Интензивен термо гел за отслабване:

Подпомага производството на колаген
Има антибактериални свойства
За обновление на кожата на ниво тъкани и клетки
За увреждания по кожата като белези, петна, стрии
Успокоява обриви и зачервени участъци
Допринася за много добро подхранване на кожата
Интензивен термо гел за отслабване 250 мл от Collagena на невероятна цена забързва обмена на вещества в клетките
Има възстановителни свойства за разрушената структура на кожата
Има анти ейдж ефект

Начин на употреба: Нанасяйте всеки ден по закръглените части на тялото с масажни движения докато попие напълно в кожата. След това масажирайте кожата като леко я потупвате.

Състав: Морски водорасли, Гуарана

Не съдържа: силикон, парабени, минерални масла, петролни деривати, оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!