Звездната сватба на Цвети Пиронкова

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Не мина много време от деня, в който споделихме новината, че Цвети Пиронкова се омъжва, а днес вече красивата сватба на тенесистката е факт. Тя се омъжи за своя избраник Михаил Мирчев в хотел „Маринела“.

Талантливата спортистка беше избрала два тоалета за сватбения си ден, като вторият е на известната българска дизайнерка София Борисова. Цвети заложи на сребристи гуменки, които подчертаваха пищната й визия, но и ни се сториха много комфортни, семпли и същевременно стилни. Подкрепяме избора на всяка булка да бъде в удобни обувки на сватбата си, затова и споделяме с вас снимки от интересната й визия.

Майката на булката също беше избрала тоалет на София Борисова, а страхотната й дантелена рокля прикова вниманието на всички. Сватбата е красива, а младоженката изглежда естествено и много фино. Хареса ни лекия грим и обраната визия, на която Пиронкова заложи за своя най-специален ден. Иска ни се повече булки да избират подобни леки визии пред силния грим и прекалено помпозни рокли.

Етикети:
дизайнер, елегантност, звезден блясък, звезден стил, звезди, звездна сватбна, интересно, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, сватба, сватбен ден, стилно, Цвети Пиронкова