Ники Николов и Радост заедно на сватбата на Андрей и Даниела / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и…

31
Добави коментар
irraa
irraa

Главният сценарист на шоуто Big Brother Ники Николов и новата му половинка Радост Драганова бяха сред специалните гости на сватбата на Андрей и Даниела.

Според слуховете Ники Николов и Радост Драганова, чийто романс започна по време на снимките на първия сезон на състезанието Dancing Stars, от известно време вече дори живеят заедно.

Андрей и Даниела събраха на празника си куп звездни имена от родния шоубизнес. Сред гостите бяха продуцентът Нико Тупарев, водещият Витомир Саръиванов, актрисата Ани Пападопулу, Дони и Нети.

По време на сватбения ритуал Андрей тържествено обеща да се постарае да обича толкова силно Даниела, колкото любимия си отбор „Левски“. Единият от кумовете на двойката – Иван, също не пропусна да се изяви. Той замести Дони на сцената, застана до Нети и изпя с нея парчето „Този филм“.

Какви подаръци получиха Андрей и Даниела, къде ще прекарат медения си месец, защо избраха за кумове мъже и още подробности от подготовката на сватбата и партито в Белград, читателите ще научат само в Story на 2 октомври.

Новини за Ники Николов
Интервюта с Ники Николов