Pectin Liquid- 330 ml

1
Добави коментар
vitamino.bg
vitamino.bg

Производител Pectin Pectin Liquid- 330 ml Описание

Течният пектин е изцяло нов продукт, разработен в България от български учени, без аналог на пазара. Ябълковият пектин в него е напълно разтворен и готов да абсорбира токсините и тежките метали в тялото. Със своята основна суровина, произведена в Европа от специален сорт ябълки, и с неповторимия си приятен вкус течната форма на пектина има изключително висока и бърза усвояемост от над 90 %.

Течният пектин съдържа чист, високо естерифициран, фарма-клас ябълков пектин, който е 100 процента разтворен в пречистена вода чрез двойна обратна осмоза. По този начин се елиминират всички неудобства и проблеми, свързани с консумацията на сух пектин на прах. Течният пектин е напълно разтворен и готов да абсорбира и изведе от тялото токсините, тежките метали и радиоактивните вещества. 

Течен пектин притежава уникалната способност да се свързва с тежки метали – олово, арсен, мед, кобалт и др., токсини и радиоактивни елементи /целзий 137, стронций и др./, след което ги извлича и извежда от организма по естествен път. Множество изследвания показват, че генералната детоксикация на организма, която се наблюдава при редовния, ежедневен прием на пектин, води до чувствително намаляване на риска от рак на дебелото черво – третото по честота заболяване през последните години.

За подслаждане е използвана чиста, естествена фруктоза с нисък гликемичен индекс 22/С1/, направена от суровини без ГМО и глутен. Количеството на фруктоза във всяка бутилка Течен Пектин се равнява на по-малко от 10 процента от препоръчителния дневен прием на захари за възрастни.

Всички помощни съставки са одобрени за ползване в ЕС и подбрани изключително внимателно от най-качествените производители на пазара.

Течен Пектин е естествен природен продукт, насочен за употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми, както и към здрави хора с профилактична цел.

Ползи от Течен Пектин

–   Повишава имунитета, като същевременно намалява умората и възстановява физическите сили на организма

–   Абсорбира и изхвърля токсините от човешкото тяло – тежките метали арсен, мед, кобалт , както и радиоактивни продукти или следи от тях

–   Намалява резорбацията на мазнините, приети с храната, като понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в тялото, без да намалява нивата на полезния холестерол. Това негово свойство го прави подходящо средство за профилактика и лечение на атеросклерозата, сърдечно-съдовите и мозъчно-съдовите заболявания

–   Увеличава чувството на ситост, с което се намалява хранителният прием и броят на приетите калории. Подходящ при наднормено тегло и затлъстяване

–   Осигурява енергия на черния дроб и подобрява функцията на дебелото черво, като възпрепятства хроничната констипация. Подходящ при стомашно-чревни заболявания и цироза.

–   Намалява повишаването на кръвната захар след приемане на въглехидрати. Подходящ за диабетици.

–   При язвена болест и гастрит

–   Компенсира недостига на растителни фибри

–   При склонност за образуване на жлъчни камъни