Турне на титаните

1
Добави коментар
seomystic
seomystic

Това лято се проведе едно уникално по вида си събитие за българските дентални лекари – лекторско „турне“ на едни от водещите специалисти по имплантология, пародонтология и орална хирургия в страната. Д-р Бранимир Кирилов, заедно с останалите най-добри авторитети в стоматологията – д-р Павел Панов, д-р Пресиян Кръстев, д-р Венцеслав Станков, д-р Пламен Бързашки и доц. Методи Абаджиев, бяха в главните роли в „Турнето на титаните“. В рамките на една седмица – от 13 до 17 юни, бяха обиколени пет български града – Пловдив, Хасково, Бургас, Варна и Велико Търново. Лекторските курсове дадоха възможност за обменяне на опит и познания с практикуващите зъболекари от цялата страна.

Най-иновативните методи в денталната медицина, съчетани със стремежа към усъвършенстване вдъхновиха научното мероприятие, включващо дискусии, новости в областта на имплантологията, споделяне на идеи и много лятно настроение.

Една от основните цели на „Турнето на титаните“ е да се обясни на хората, че в някои случаи имплантите са най-доброто решение, а системата, която зъболекарят избере да ползва, е без значение, стига да е качествена. Това ще доведе до подобряване на общото ниво на имплантологията и отклоняване от често срещани случаи на некачествено и евтино лечение, от което страдат пациентите.

Развитието на имплантологията в България, иновационният и балансиран подход към пациентите винаги ще бъдат отправни точки в практиката на специалистите в MedicalDent.