Изгодни предложения за ПОКЕМОН маняци !

30
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Как да запазите батерията по-дълго когато гоните ПОКЕМОНИ

Играта Pokémon Go е на път да превземе света докато се забавлявате навън, гонейки следващият Pokemon, приложение, което се изпозлва за този лов, безмилостно изхабява батерията ви и скоро няма да можете да хването нито един. Ако се ядосвате на това, че вашият смарт телефон „умира“ докато играте Pokémon Go, вижте как можете да спестите заряд на вашата батерия, така че тя да ви издържи доста по-дълго време докато „ловите“ Покемони.

Как да включите функцията за запазване на батерията – Pokémon 

Всъщност е много лесно да увеличите животът на батерията, благодарени на функциятa battery saver mode. За да включите тази функцията отворете приложението Pokémon Go. Натиснете Settingg в горния десен ъгъл на екрана. Плъзнете надолу по менюто докато видите функцията Battery Saver. Щракнете за да изберете и тикчето ще се появи. След това можете да се върнете в началното меню.

 Това малко действие ще спести много живот от ватерията ви докато играете играта. Изключването на звуковите ефекти, музиката и вибрацията също ще спести много от батерията и ще предотврати падането на батерията.

Използвайте Off-line карти

Pokémon Go използва Google Maps за да зареди карта на вашият смарт телефон и докато изпозлва интеренет данни да извлече картата се израходва голяма част от батерията. Въпреки това, вие може да свалите карта Google и да я изпозлвате офлайн, което ще подобри представянето на батерията ви и ще ви позволи по-дълго време да преследвате животинчетата.

За да направите това отворете приложението Google Maps, изберете менюто Settings и щракнете върху функцията Offline areas. Натиснете иконата със знак плюс ‘+’ и използвайте квадрата за да определите картата, която искате да свалите, след което натиснете бутона Download.

Използвайте допълнителна външна батерия В тон с манията по играта, tzona.bg предлагат специално предложение за цените на  Статията е предоставена с любезното съдействие на  tzona.bg