Как да си поръчам гривна от Астробижу?

2
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Как да поръчам гривна от Астро Бижу?

Често ни задават въпроса: „Как да си поръчам гривна от вашия магазин?“
За това и решихме да напишем няколко изречения за това как стават поръчките и какво точно представлява Астробижу. Вече говорихме за чудните свойства на полускъпоценните камъни. За това и няма да говорим за това отново, а ще обърнем внимание на това как се изработват и как се предлагат нашите бижута.
Магазинът „Астробижу“ е създаден с много любов за всички, които имат вкус за изящното и искат да бъдат в хармония със себе си, посредством красивите полускъпоценни камъни. Той е и за хората, които искат да направят уникален подарък на свой близък човек, да го зарадват и да го дарят с парченце изящество.
За 2 години Астробижу са създали над 8000 уникални астро бижута. На сайта ни можете да разгледате снимки на модели, които сме изработвали за наши клиенти. Там, разбира се са съвсем малка част от тях, но все пак можете да придобиете представа за начина ни на работа. 
1. Къде да поръчам?
Астробижу за момента няма физически магазин, за това всички поръчки, които искате да правите, трябва да са по някой от следните начини:

2. Необходимата информация за поръчката ви.
След като решите какво бижу желаете да купите (гривна, колие, мандала, обеци, ключодържател и т.н.), трябва да се свържете с нас и да ни предоставите следната информация:

Рождената дата и година на човека, който ще носи бижуто.
Астро бижутата се определят по зодиака, като подборът на камъните е според това кога е роден човек. Подборът и съчетанието на камъните и минералите се прави по преценка на астролог. Някои от големите имена в астрологията в нашия екип са Ели Маринова, Демир и Елена Лалова.
Обиколката на китката му (ако е гривна), а ако не знаете точно, поне да ни ориентирате за това дали човекът е със стандартно телосложение, по-слаб или пък по-едър.
Това е важно, за да се ориентираме колко голяма да бъде гривната. Те, разбира се, имат възможност леко да се отпускат или пристягат.
След това е хубаво да ни насочите към предпочитан цвят или пък нюанс, който да използваме за комбинацията на камъните.
Голяма част от кодходящите камъни за различните хора притежават най-различни цветови нюанси, което пък ни позволява да избираме най-красивите комбинации с правилните камъни. За да изберете лесно, можете да разгледате снимките в сайта или галерията ни във Facebook. А ако все пак не можете сами да харесате, може да се доверите изцяло на нашите дизайнери, които ще изберат нещо красиво като за вас. 
И разбира се дали желаете камъните да са наречени за нещо (например любов, здраве, късмет и т.н.).

3. Време за изработка и доставка.
При нас всяко бижу се изработва ръчно и по поръчка на клиента, което разбира се, отнема време. Изработката + доставката отнемат понякога до 10 дни (в зависимост от натовареността ни), но е възможно да стане и много по-бързо. Но в повечето случаи е добре, ако сте решили да зарадвате себе си или близък човек по повод някой празник, да предвидите времето за изработка и доставка.
Бижутата пристигат в красива подаръчна кутийка, а заплащането им става чрез наложен платеж.

Това е с няколко изречения.
А ако имате други въпроси, знаете че винаги можете да се обърнете към нас по телефона, email-адреса, социалните мрежи или сайта ни.