Street style: Оранжевото е новото черно

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Оранжевият цвят се превърна в истински хит за сезона. Той е модерен за цвета на косата, за обувките, за аксесоарите, за дрехите, за слънчевите моменти на плажа и в града! Портокаловото е суперзвездата на месеца, а ние се посветихме да ви разкажем повече за него.

Оранжевото е цвета, на който от Hermes залагат за опаковките на своите продукти. Точно той е и цветът, който Celine и Gucci използват в колекциите си за лятото. Известните дизайнери се надпреварват да експлоатират гамата в десетките й нюанси, а ние почерпихме вдъхновение от техните изящни творения.

Градският стил и оранжевото вървят ръка за ръка и снимките от седмиците на модата в Милано и Париж го доказват. Споделяме с вас вдъхновения от улиците на тези световни модни дестинации, за да си изберете най-парещата визия. Ако жълтото властваше като цвят, който зарежда в позитивна енергия през летния сезон, то сега е време за ледена оранжада!

Оранжевите дрехи възбуждат апетита ни към красивия живот. Красивите широки поли и панталони са особено модерни за лятото на 2016-а. Ние ви препоръчваме да експериментирате и да изпробвате всички гами на цвета, за да се потопите в горещата му магия. Лятото го повелява!

Етикети:
eMODNO да имам, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, оранжевото е новото черно, Отблизо, Шопинг експерт