Вталете се с диетата на Дарина Павлова

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дарина Павлова, която бе спрягана за любимата жена на Антонио Бандерас, успя да се втали неузнаваемо. Красивата българка никога не е имала значителен проблем с килограмите и се е стремяла да поддържа стилна линия, но сега наистина надмина се си, като успя да отслабне с 10 килограма само за 3 седмици.

Bcяĸa oт ceдмицитe cи имa oпpeдeлeнo мeню, ĸoeтo тpябвa дa ce cпaзвa cъвceм тoчнo. Πpeз пъpвaтa ceдмицa oт oтcлaбвaнeтo, Дapинa Πaвлoвa ce xpaнилa eдинcтвeнo c ĸиceлo мляĸo, нo ниcъĸ пpoцeнт и пeчeни, или вapeни ĸapтoфи, нo бeз ниĸaĸвa coл или мaзнинa в тяx. През втората седмица храната се състои от пуешко и пилешко месо със салата, а третата седмица е за яйцата и зеленчуците.

Към месата и салатите се добавя съвсем малко зехтин и лимон, а пърженето е строго забранено. По време на целия период от трите седмици трябва да се пие много вода, както и чай без захар.

Ако диетата ви харесва и сте решили да изпробвате режима, не забравяйте, че гладуването не е полезно за организма ви. Стремете се да си хапвате полезна храна в умерени количества и резултатите ще бъдат сигурни!

 

Етикети:
дамска мода, дизайнер, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Отблизо