Финалният „Заразно зло“ (видео)

3
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Resident Evil: The Final Chapter, в който Мила Йовович се бори за шести път с ордите зомбита, излиза през януари

Мила Йовович е едва на 40, но вече е решила да се раздели с най-популярната си героиня – Алис от „Заразно зло“.

Поредицата по популярните видеоигри Resident Evil започна през 2002-ра и се превърна в семейно начинание, режисирано от третия й съпруг Пол У.С.Андерсън, който за пореден път е и сценарист.

The Final Chapter, който излиза през януари 2017, е шестият и – както личи от заглавието – последен филм за зомби апокалипсиса.

Сюжетът му тръгва веднага след събитията в предходния „Заразно зло 5: Възмездие“ (2012), който донесе на Йовович номинация за антинаградата „Златна малинка“.

На Алис й предстои да се завърне у дома за един последен сблъсък с корпорация „Ъмбрела“ в надпревара с времето срещу орди немъртви плюс чудовищни нови мутанти, докато човечеството е на ръба на тоталното измиране…

В актьорския състав към нея отново се присъединяват Али Лартър, Шон Робъртс и Иън Глен („Игра на тронове“) заедно с няколко нови попълнения начело с нашумялата Руби Роуз. Подгряващият трейлър е озвучен с Paradise City на „Гънс енд роузес“.

Продукцията беше съпътствана от множество трудности – като се започне от забавянето на снимките заради бременността на главната актриса с второто й дете и се стигне до тежката катастрофа на снимачната площадка в ЮАР, която осакати нейната дубльорка в каскадите…

Междувременно Мила игра в друга постапокалиптична фантастика – Future World на Джеймс Франко. Тя и е в актьорския състав на „Шок и ужас“ на Роб Райнър, посветен на американската инвазия в Ирак през 2003-та през погледа на група журналисти, които така и не са убедени, че Саддам Хюсеин има оръжия за масово унищожение.

Ето я и на първи плакат за „Заразно зло 6“ под мотото Evil Comes Home: