Печат върху плоскости – гръб на кухня

1
Добави коментар
Mishel_Foster
Mishel_Foster

Има няколко ползи от това да използвате гръб за кухня. Практичната страна се изразява в защита на стената или на оригиналният гръб на кухнята, който най-често е изработен от ПДЧ или МДФ. Те не са устойчиви срещу надраскване и това се превръща в проблем, когато фабричният гръб бъде напръскан с мазнини и други.

Почистването с препарати също се явява проблем. Особено практични са едновремешните стени, които се правеха с фаянсови плочки и издържаха всякакъв вид почистване. Но все по малко кухни са съобразени с тази подробност, освен това на пазара се предлагат твърде много евтини кухни, които имат готов такъв гръб между горните и долните шкафове. Този гръб обаче много скоро се оказва неефективен. За съжаление, повечето клиенти осъзнават недостатъците на готовите мебели, след като започнат да ги ползват и то доста скоро след това.

В Мишел Фостър може да решите проблема си със стандартния гръб за кухня от който не сте доволни или да поръчате нов такъв, в случай че изобщо нямате гръб и стената е изложена на всички влияния по време на готвенето. Гърбовете за кухня са изработени от закалено стъкло с различни дебелини според размера на цялото стъкло.

В Мишел Фостър Дизайн предлагаме две технологии за изработване на гръб за кухня. Първият е чрез директен печат върху стъклото. В този случай вие ни давате размерите с които искате да се изработи стъклото или идваме на място, за да ги измерим сами. Избирате си изображение от богат каталог с файлове. Възможно е предварително да обсъдим тематиката и да ви предложим директно някои модели съобразени специално с вашата кухня. Правим макет на вашата кухня, как би изглеждала тя с новия гръб. Когато всичко е уточнено, пристъпваме към директен печат на изображението върху стъклото. То се отпечатва откъм гърба на стъклото, така че когато го монтирате, лицевата част е само стъкло, без печат. Това позволява да почиствате стъклото, както пожелаете. Единственият недостатък на този вариант е цената. За съжаление плоският печат все още е скъп като консуматив и съответно цената за крайния клиент е висока, освен това доставката на тежко стъкло също е доста висока чрез куриерските фирми. Хубавото е, че гърбовете на кухни не са много големи, като квадратура.

Вторият метод е сравнително евтин и ако сте сръчни бихте могли почти да си го направите сами. Ако имате готово изрязано стъкло бихте могли да си поръчате при нас принт върху фолио за гръб на кухня. Това фолио е по-особено понеже лепливият слой е откъм самото изображение, по този начин, когато го залепите на гърба на стъклото вие всъщност виждате изображението откъм лицето. По този начин изображението е защитено понеже е зад стъклото. Принтираният гръб за кухни е толкова изгоден, че може да си позволите да го сменяте по няколко пъти в годината, просто за разнообразие. Иначе относно издръжливостта по нищо не отстъпва на директния печат. Ако нямате готово стъкло, би могло да си го поръчате отново при нас, заедно с монтаж на принтирания гръб за кухня. По този начин ще получите отново готов гръб, в този случай единственото скъпо нещо е куриерската услуга. Мнозина наши клиенти са се справили прекрасно самостоятелно и са монтирали принтирани гърбове на техните кухни.

За нас е важно всяка една услуга да бъде достъпна по един или друг начин за всеки клиент. Принтираният гръб за кухни е чудесно решение, да получите желаната декорация във вашата кухня и същевременно да решите проблема с напръсканите стени.

Ако се нуждаете от консултация, може да се свържете с нас по един от указаните начини.