Кой е Бранко от „София ден и нощ“? :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google.com

Най-сериозният персонаж в „София ден и нощ“ всъщност е не по-малък фен на купоните от останалите съквартирант.

Бранко от „София ден и нощ“ е този, който има сериозна работа и много пари, може би понякога е на ръба на закона, но винаги е насреща за близките си. За разлика от лентяите Коко и Митко, той е постигнал нещо в живота си, но най-ценна му остава любовта на Галя. Зад строгия костюм и бизнес срещите обаче стои мъж, който излиза, вместо да се прибира вечер у дома, а прехраната си изкарва, забавлявайки другите, пише novina.com

Пламен Маринов е мъжът зад образа на Бранко. Щом се появи в „София ден и нощ“ в началото на годината, слуховете, че е връзкар не закъсняха. Заговори се, че той е дружка на Преслава и именно тя е успяла да го набута в продукцията.

А връзка между двамата се прави покрай участието на Пламен в неин клип преди доста години. Той идва по времето, когато Маринов е танцьор в еротичната формация „Максимус“, разтуптяла не едно и две женски сърца. Тогава той е по-млад, но все така влюбен в купона, на който с останалите секси момчета се превърщат в царе.

От тогава досега Бранко рязко е сменил стила си  и от участник в поп-фолк клипове се е преквалифицирал в диджей, и то един от най-търсените на родната клубна хаус сцена. MC P преди дни стана на 37, но е неуморен в среднощните купони и обикаля страната заедно с други диджеи, за да спретват едни от най-лудите партита.

Чести посетите на забавите са и някои от другите участници в „София ден и нощ“. Двамата с Димитър Илков пък, който влиза в ролята на Дани, прекарват доста време заедно, напук на екранните си герои, които не се дишат заради общата си любов Рая. Разбира се, тази вражда е само по сценарий, а комбинацията от двамата на плажа подлудява фенките.

Когато не е на снимки, екранния Бранко набързо хвърля костюма и облича някоя размъкната тениска или потник, нахлузва шапката с козирка и се хвърля в поредния купон. Любимият му аксесоар е усмивката, която заслепява дори и на тъмно, а най-голямата му страст – музиката. Въпреки че непрекъснато е обграден от красиви дами, Бранко от „София ден и нощ“ е необвързан, а и е прекалено влюбен в живота, за да успее някоя дама да го кротне така лесно.