Масло за безстепенна (CVT) трансмисия XENUM XA-CVTF

2
Добави коментар
XENUM-BG
XENUM-BG

XENUM XA-CVTF е високопроизводителен синтетичен продукт, специално проектиран за безстепенна трансмисия (CVT). Произведен е от прецизно подбрани базови масла и специални добавки. Подходящ за използване в широка гама от превозни средства, оборудвани с CVT трансмисии и в двете им разновидности.

 

СВОЙСТВА

Позволява икономия на гориво за автомобили, оборудвани със CVT скоростна кутия чрез оптимизиране на триенето.Осигурява плавно развъртане и превключване, както и намалено време за смяна на предавките.Оптимизира баланса и предотвратява вибрациите на двигателя.Подобрява ефективността при ниски температури.Има изключително висок и стабилен вискозитет.Удължава интервала на обслужване и експлоатационния живот на трансмисията.Дава много добра устойчивост срещу окисление и термични въздействия.Силно намалява износването, корозията и пяната.Идеални фрикционни свойства, както за вариабилни, така и за тороидални CVT.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

XENUM XA-CVTF се препоръчва за употреба в широка гама CVT-трансмисии. Налейте препоръчаното количество масло, както е посочено в сервизните инструкции на производителя. Неправилно ниво на маслото може да причини увреждане.  

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Toyota CVTF TC/FE

Nissan NS-1/NS-2/NS-3

Honda HMMF/HCF2

Mitsubishi SP-III/CVTF-J1

Subaru ECVT/iCVT

Daihatsu Ammix CVT

Suzuki CVTF TC/NS-2/CVT Green 1

Hyundai SP-III

Chrysler Jeep NS-2

BMW Mini 83220136376/83220429159

MB 236.20

Ford WSS-M2C928-A

VW G 052 180/G 052 516

JASO M358

Mopar CVTF+4

 

 

ОПАКОВКИ

1 л

 

TЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ:

XENUM South East Europe

моб.тел.: 0893 49 39 69

e-mail: [email protected]