Транспортни услуги с Бус от / до София – Гърция

1
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Транспортни услуги с Бус от / до София – Гърция

Хамали Престо предлага транспортни услуги с бус – индивидуален превоз на мебели и багаж от България (София) до всички населени места в северна Гърция. Извършваме редовен транспорт по основните направления: София, Солун, Кавала, Халкидики, Офринио, Катерини и Обратно към столицата.

Преместване на лични вещи и домашно обзавеждане с хамали пожелание на клиента. Доставки на мебели и бяла техника от магазини и жилища в София до желан от вас адрес в Гърция.

На ваше разположение са 2 превозни средства с обем 13 и 19 куб.м3 – обикновен товарен бус и камионче тип фургон с падащ борд. Превозваме товари до 1200 кг. Нашите бусове са удобни за преместване малки и големи домакинства – от студио до напълно обзаведен 2-стаен апартамент на едно зареждане.

 

ЦЕНИ

Превоз София – Солун ; София – Кавала с бус – 13 куб.м3 – 360 лева крайна цена за 1 курс по тези направления. Офертата включва магистрални такси където е необходимо и се формира на база 0.60 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки.

 

Превоз София – Гърция с камионче – фургон с падащ борд  с обем 19 м3 на цени: 0.65 – 0.70 лв./км. при заплащане на разстоянието в 2-те посоки с включени „Тол Такси“. Нашата практика е да даваме оферта с крайна цена – на курс за всяка една дестинация в южната ни съседка. Примерни цени за превоз по направления София – Солун ; София – Кавала и околните градове и села: 450 – 500 лева за 1 курс в зависимост от количеството на вещите (тежестта на товара).

 

Преместване с 2-ма хамали

Примерни цени за преместване на мебели и багаж с 2-ма хамали по направления София – Солун / София – Кавала от 450 до 700 лева крайна цена за курс. При формирането на точна цена вземаме в предвид: разстоянието, количеството и обема на предметите, от кой етаж ще се изнасят и нанасят, има ли асансьор в сградата и, ще има ли повече от един адрес на товарене. Можем да ви изготвим индивидуална оферта за превоз-пренос с 1 хамалин (шофьора) или ползване на наши хамали само за товарене.

Покриваме всички населени места в северна Гърция на разстояние до 500 км. от София.

 

С радост очакваме вашите въпроси на тел. 0876 123 386 ; 0988 361 538 всеки ден от 08:00 до 21:00 часа. Обадете ни се за оферта още сега!

 

 

 

 

 

comments

Comments