Телевизор Smart LED Samsung 40JU6400, 40″ (101 см), Ultra HD

4
Добави коментар
gkirilov
gkirilov

4 пъти по-висока разделителна способност от тази на Full HD
Гледането на екран със свръхвисока разделителна способност означава, че можете да видите всеки филигранен детайл по-ясно от всякога. Вашият UHD телевизор Samsung предлага разделителна способност, която е четири пъти по-висока от тази на Full HD, с прецизни истински живи цветове. Наслаждавайте се на картина, която е оптимизирана за още по-голяма яснота и детайлност, отколкото сте виждали когато и да било.
Най-драматичното изживяване, създаващо усещане за 3D ефект, на телевизор с плосък екран
Плоските изображения оживяват, за да създадат сюрреалистично зрително изживяване чрез функцията Contrast Enhancer (Увеличаване на контраста) на Samsung. Вашият телевизор Samsung автоматично прилага различни нива на увеличаване на контраста в различни области и обекти на екрана, създавайки усещане за 3D ефект, което прави вашето развлечение по-завладяващо и приятно. Кинематографските кадри на дълбоки и величествени долини или на планински върхове с обширни панорами изглеждат още по-смайващи. Потопете се във възможно най-реалистичното зрително изживяване на телевизор с плосък екран.
По-добра оптимизация за превъзходно качество на картината
Подобрената технология за сегментирано затъмняване на Samsung ви позволява да се наслаждавате на много по-живо и драматично гледане с по-дълбоки тъмни и по-чисти бели нюанси. Технологията Micro Dimming Pro обработва изображението, като го разделя на два пъти повече блокове от стандартната технология Micro Dimming, предоставяйки още по-силно увеличаване на контраста, като по този начин можете да се насладите напълно на развлечението си с по-точни изображения от всякога
Смарт телевизор, отговарящ на стила на живот в 21-ви век
Напълно новите смарт телевизори на Samsung са толкова лесни за употреба, че дори не е необходимо да се замисляте. Усъвършенстваният потребителски интерфейс е невероятно интуитивен, а платформата изобилства от забавления и функции, които са наистина стойностни, като персонализирана справка за деня, и възможност за споделяне на съдържание между големия ви екран и мобилните устройства само с едно щракване. Той дори ви напомня какво сте гледали последно, така че да можете да продължите да го гледате веднага. Тъй като работи на напълно новата операционна система Tizen, първата платформа с отворен програмен код за използване при телевизори, вие ще разполагате с безкраен източник на развлекателно съдържание за забавление. Смарт телевизорът на Samsung наистина е върховният развлекателен център и перфектният спътник, отговарящ на стила ви на живот.
Свързването на вашия телевизор с мобилно устройство никога не е било по-лесно и забавно
Новият смарт телевизор на Samsung се свързва с мобилното ви устройство изключително лесно, за да разкрие един цял нов свят на забавление и полезни функции, които наистина могат да променят живота ви. Телевизорът ви може да се събуди заедно с вас, предоставяйки ви цялата необходима информация, за да започнете добре деня си, като например вашия график и прогнозата за времето. Само с едно щракване можете да споделяте съдържание от мобилното си устройство на големия екран, а и от телевизора на смартфона си, така че да сте мобилни у дома си и да не спирате да гледате телевизионното си предаване. Толкова е лесно и винаги е в готовност.
Перфектна синхронизация между телевизора и мобилните ви устройства
Функцията Easy Sharing (Лесно споделяне) на Samsung улеснява споделянето на съдържание между телевизора и мобилните ви устройства. Независимо дали искате да споделите със семейството си смешен видеоклип на смартфона си, или искате да продължите да гледате на голям екран телевизионно предаване, което сте гледали по пътя за вкъщи и което не е за изпускане, прехвърлянето на телевизора става лесно. Смарт телевизорът Samsung улавя сигнала, когато устройството е наблизо, и безпроблемно възпроизвежда съдържанието с разделителна способност, която е оптимална за големия екран. Тази функция работи и в обратната посока, като ви дава възможност да станете веднага мобилни и свободно да се движите из къщи, като продължавате да гледате любимото си съдържание на мобилното си устройство. Абсолютно безпроблемно и с перфектна синхронизация.
Накарайте телевизора си да ви уведомява подробно за всичко всяка сутрин
Проверявате ли всяка сутрин на смартфона си колко е часа и какъв е графикът ви за деня, а след това пускате ли телевизора, за да видите прогнозата за времето и новините? Сега можете да започвате деня със специално подготвена за вас ежедневна подробна информация на големия екран на вашия телевизор Samsung, който се грижи за всичко това. Тъй като работи синхронизирано с алармата, настроена на смартфона ви, вашият телевизор Samsung ще се включва автоматично и ще ви осигурява, информацията, която ви е необходима за ободрително начало на деня. Среща? Чадър? Рожден ден? Проверете, проверете и пак проверете.
По-интелигентен телевизор, който незабавно ви дава достъп точно до вашето съдържание
Вашият портал към съвсем ново и по-интелигентно телевизионно изживяване е точно в долната част на екрана, така че никога няма да губите от поглед текущото си забавление. Забавната лента с менюта на смарт телевизора ви осигурява по-бърз, по-плавен и наистина интуитивен достъп до цялото съдържание, което обичате. Няма нужда да се бавите и да търсите желаното съдържание – телевизорът запомня хронологията и поставя най-често използваното съдържание точно пред очите ви в лентата с менюта, така че намирането на любимото ви съдържание е по-лесно от всякога. Можете дори да разглеждате вълнуващи нови видове съдържание, тъй като смарт телевизорът Samsung непрекъснато ви препоръчва подбрано ново съдържание, на което можете да се насладите. Открийте най-цялостното преживяване, предлагано досега от смарт телевизор.
Съдържание, което съответства на стила ви на живот
Смарт телевизорите Samsung са създадени, за да ви осигурят това, което наистина желаете, и да съответстват на начина ви на живот, с интелигентни приложения, които правят живота у дома по-забавен и пълен с чудесни изживявания. Готвачите ще харесат приложението за приготвяне на храна, а спортните запалянковци ще останат доволни от новото динамично спортно приложение. Има и фитнес приложение за тези, които искат да бъдат във форма, както и приложение за обучение по изкуства, което е чудесно за деца, а също и приложение за игри от по-високо ниво, от което геймърите ще бъдат във възторг, с обширна гама от заглавия, между които да избирате. Имате възможност за лесно сдвояване с вашето мобилно устройство или преносимо устройство, което да използвате като контролер. Това е само началото на изумителното персонализирано съдържание и услуги, които може да очаквате.
Технология за премащабиране в свръхвисока разделителна способност (UHD upscaling) подобрява качеството на всичко, което гледате
Благодарение на процесора за обработка на изображения UHD Picture Engine, можете да се наслаждавате на различни видове съдържание при качество на картината, близко до нивото на UHD, дори ако източникът не е UHD. Иновативната 4-стъпкова технология Super Resolution Scaling (Мащабиране на свръхвисока разделителна способност) на Samsung повишава качеството на излъчваните телевизионни предавания и филми, както и на видеоклиповете при поискване и много други. Това означава, че процесорът не само обработва UHD източниците с разделителна способност 4K и висока рязкост, но преобразува и съдържание с ниска разделителна способност до ниво на яснота, което е почти еднакво с това на свръхвисоката разделителна способност (UHD).
* Премащабирането ще бъде различно в зависимост от разделителната способност на източника.
Върнете се незабавно назад и продължете възпроизвеждането оттам, откъдето сте го прекъснали
Какъв е смисълът от наличието на всички тези приложения и функции на един смарт телевизор, ако използването им е трудно? При смарт телевизорите Samsung превключването между различните видове съдържание вече е също толкова лесно, колкото смяната на телевизионния канал. Превключвайте незабавно и безпроблемно към телевизионно предаване на живо, докато гледате видеоклип онлайн, и обратно. А когато се върнете към видеоклипа, смарт телевизорът Samsung е запомнил какво сте правили и по този начин намира и възпроизвежда видеоклипа точно от мястото, където сте били. Време е да се насладите на наистина интелигентни забавления у дома.
* Показаното екранно изображение е само за илюстрация и може да не отразява действителния потребителски интерфейс.
* Съдържанието и показаните телевизионни услуги и възможности може да не се предлагат във всички региони и територии.
Насладете се на обогатяващи живота приложения на вашия смарт телевизор
Съдържанието е всичко и смарт телевизорът Samsung ви осигурява пълно покритие. Наслаждавайте се на хиляди забавни приложения и сърфирайте в Интернет из любимото си съдържание по възможно най-безпроблемния и интуитивен начин. Трябва само да плъзнете пръста си наляво или надясно, за да видите персонализирани препоръки за приложения, нови препоръчани приложения и много други само с един поглед. Има дори усъвършенстван уеб браузър, който ви осигурява бърз достъп до популярни уеб сайтове във вашия регион само с едно натискане на бутон и без да се налага да въвеждате URL адреса.
Мощен четириядрен процесор за по-добра производителност
Благодарение на мощния четириядрен процесор вашият смарт телевизор Samsung предлага усъвършенствани работни характеристики. Ще забележите разликата веднага при по-бързото едновременно изпълнение на няколко задачи и при превключването между възпроизвеждане на съдържание и преглед на уеб страници, както и при по-плавното управление. С тази допълнителна мощност забавленията ви ще бъдат много по-приятни, с по-малко чакане и повече гледане.
По-въздействащи цветове за по-хубави изображения
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли. С Wide Colour Enhancer сега виждате цветовете такива, каквито е предвидено да бъдат.
Пълно мултимедийно изживяване направо във всекидневната ви
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът Samsung ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.
Гледайте филми от USB памет
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика. Вече можете да следите на екрана на телевизора голямо разнообразие от съдържание в удобната си всекидневна.
*Вижте в ръководството пълния списък на поддържаните формати
Достъп до Интернет без кабели
Посредством вградената безжична локална мрежа разширявате възможностите на телевизора за свързване, без да добавяте допълнителни външни устройства и като запазите атрактивния му дизайн.