Откриха извънземно в Чернобил

1
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

През 1986 година в атомната електроцентрала в Чернобил става ужасна авария. Нейните трагични последици продължават и до днес. През онези мрачни дни, всичко било потулено мистериозно от медиите. „Мислехме си, че това се дължи на социализма и цензурата“ – споделя доцент Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney – „ Нещата, обаче, не са били толкова прости, колкото искаха да ги изкарат“. Съществуват сериозни доказателствата, че аварията в Чернобил не се дължи на човешка грешка. Всичко става ясно по време на разчистване на архива на КГБ.

Зловещо разкритие може да промени история на човечеството…

Голяма част от секретните документи били предадени за рециклиране и така се озовали в България. По време на процеса, съвсем случайно някой видял папка с надпис „Чернобил – строго секретно“. Така документите попаднали в редакцията на предстоящото предаване „Досиетата Ζ“ https://www.facebook.com/dosietataz, където водещите, най-сетне разкрили зловещата истина за аварията. Според изготвен доклад до Леонид Брежнев се виждало ясно, че АЕЦ Чернобил е бил атакуван от извънземна раса. Съветските ВВС са реагирали своевременно, но извънземните са разполагали с оръжия, многократно превъзхождащи земната технология. Това заяви член на екипа, разследващ скандалните документи, специален агент Владимир Лисичков от ФБР.

„Сега вече разрахме, защо в почвата има огромно наличие на Стронций 90, за който е известно, че е основното гориво на летящате чинии“ – допълва Пападакис. За жалост мнозина важни документи липсват, но в намерения опис пише, че към документацията са били приложени и десетки снимки на остатъци от космически кораб, превозващ инопланетяните.

Те все още са тук…

През месец Август 2016 г. специален агент Владимир Лисичков и Доцент Ата Пападакис, най-добрите експерти в областта на паранормалноно и конспиративните теории в Европа, посещават изоставеният град Припят в Украйна, който се намира на 15 км от Чернобил.     Екипът снимал документален филм за конспирацията, когато водещите внезапно се натъкнали на странно, но дружелюбно същество. Според тях става въпрос за извънземно от расата на Сивите, което за щастие са успели да заснемат, преди да изчезне в тъмните украински гори… Повече шокиращи разкрития, очаквайте съвсем скоро…