Прокълнат телефонен номер погубил Косьо Самоковеца…

2
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

България се прослави отново, тъй като родния телефонен номер 0888 888 888 от известно време, официално е включен в световна класация за прокоби. Който го е притежавал, вече не е между живите. И тримата му бивши ползватели умират внезапно и мистериозно – един от рак и двама при мафиотски екзекуции. Това сензационно разкритие направиха в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietataz, специален агент Владимир Лисичков от ФБР и Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney, едни от най-добрите експерти в областта на свръхестественото и конспиративните теории в Европа.

Според Владимир Лисичков, освен къщи, кораби, бижута или села, съществуват и прокълнати телефонни номера. В случая става въпрос за 0888 888 888, на “Мтел”. Доцент Пападакис нарежда фаталния номер на първо място сред най-странните проклятия по света. Той е издаден в началото на века, впоследствие е минал през няколко души и всичките са мъртви. До момента е отнел три живота.

Първата му жертва е тогавашния шеф на мобилния оператор Владимир Грашнов. Той взима номера през 2001 г. и не след дълго умира от рак. Втория нещастен притежател на номера става мафиотския бос Константин Димитров (Косьо Самоковеца), който е убит пред магазин за диаманти в Амстердам. Накрая смъртоносната комбинация получава бизнесмена Константин Дишлиев, който почти веднага е гръмнат пред индийски ресторант в София. 

След последната ужасяваща смърт, мобилния оператор закрива въпросния номер завинаги. Лисичков и Пападакис твърдят, че са се свързали с Мтел, но оттам им отговорили просто: “Без коментар, не обсъждаме индивидуални клентски номера!!!