Bet365 спортни залози онлайн

1
Добави коментар
BGBets1
BGBets1

Bet365 спортни залози онлайн

bet365 спортни залози онлайн, регистрацията вече е отворена за България. В България комисията по хазарта забрани достъпа на потребителите до сайтовете за онлайн залагания. Оттам обаче пуснаха огледални такива, които дават пълен достъп до услугите, предлагани от тях.

Бет365 е име, което е познато навсякъде. Може би само, ако не сте чували за интернет тогава ще се нуждаете от обяснение какво представлява платформата. Първият си официален лиценз тя получава през 1964 година. Тогава за развиване на офлайн залагания. А в момента Бет365 е най-големият световен букмейкър. Компанията упражнява дейността си в над 140 държави и има десетки милиони клиентела. Може би си задавате въпроса с какво те са по-различни от конкуриращите ги сайтове? Своето онлайн приключение Бет365 започва през далечната 1998 година и сега оттам ни дават възможността да заложим на много и различни спортни събития, а и не само спортни. От сайта предлагат над 40,000 събития ежегодно на живо, но които може да заложите във всеки един момент. Ако разполагате само с един единствен акаунт в Бет365 вие ще имате уникалната възможност да играете бинго, покер или да заложите на любимия си футболен, волейболен, баскетболен или какъвто и да е друг отбор. Трите възможности за залагания са обособени в 3 различни категории, но сайта предлага удобството по всяко време да прехвърлите пари в различната категория.

Възможност за залози на много и различни спортове

С Бет365 никога не е скучно. Оттам предлагат възможността да заложите на цели 42 спорта. Друго, което ги отличава от останалите е богатата гама на пазари, на които може да пробвате късмета си. Освен най-популярните спортове като волейбол, ръгби, баскетбол, тенис и футбол от bet365 дават възможност за залози върху по-неизвестни спортове като ски скокове, крикет и хандбал. Убеден съм, че и на какъвто и спорт да сте фен, вие ще го откриете тук. Огромно е предлаганото разнообразие от различни пазари към спортовете. Ако сте любители на цар футбол ще откриете, че там са на разположение повече от 100 пазара. Като освен класическите изход от мача, брои корнери, жълти и червени картони налице са и много други възможности. Останалите спортове също са добре застъпени.

Залози “На живо”

Без значение кой спорт е любимият ви, тук ще откриете различни опции за залагане “На живо”. Менютата са изчистени и търсената от вас информация е разположена на видно място. Друга екстра, предлагана от сайта е възможност за показване на минутата от мача на главната страница. Друго, показващо се там е коефициентът за мача и разбира се резултата. Развоя на мачовете се актуализира светкавично и дава бърза информация при гол, червен картон, корнер и т.н. Още при зареждането на сайта пред вас ще се покаже множество от спортни събития. Това не се случва само един ден, а всеки ден! Освен всичко изброено дотук визуализацията на игралното поле е друго допълнение към сайта. Тя ни показва какво се случва на игралното поле в реално време.

Пряко излъчване на спортните срещи

Това е едно от нещата, което прави bet365 предпочитан букмейкър пред всички останали. Дава ви се шанса да наблюдавате над 40 000 спортни събития в пряко предаване. И всичко това само, ако разполагате с профил в сайта. Не всички мачове се излъчват по българските телевизии, а с Бет365 получавате достъп до най-интересните първенства по баскетбол, волейбол, тенис, футбол и други. Единственото условие, за да се насладите на качествения спорт е да имате минимални средства в своя профил. Не се нуждаете от никакви скъпи сателитни чинии и оборудване. За запаления фен да може да заложи с един клик на мишката и в същото време да наблюдава любимия си отбор пряко на компютъра си е перфектното изживяване.

Промоции и бонуси

Както всички останали подобни сайтове от Бет365 също предлагат на своите потребители множество бонуси и промоции. По-надолу ще откриете част от тях:

Бонус 100% за първоначален депозит
Огромна част от титулуваните букмейкъри предлагат този бонус на своите клиенти. Офертата е валидна само за нови потребители на сайта. Тя ви предлага шанса за получаване на 100% от депозираната сума до 100 лева. Минималния депозит, за да може да се възползвате от този бонус е 10 лева. Ако желаете да заложите своя бонус трябва да играете депозираната сума на коефициент над 1,50. Ако пък искате да изтеглите сума от вашата сметка преди това трябва да сте заложили бонуса и парите в акаунта си. Хубавото на този бонус е, че може да го активирате, когато прецените. Не е задължително да бъде активиран още при първия депозит. Имате възможността да го пуснете по-напред във времето.

50% Парлей Бонус за американските спортове в bet365
Този бонус зависи от това залог с колко селекции правите. Той ви дава шанса да заработите 50% печалба. Направете комбиниран залог на минимум две селекции от американски спорт преди започване на мачовете и този бонус ви дава възможността да спечелите 5% повече.

Опции за теглене и депозиране

От сайта bet365 предлагат множество лесни и удобни начина за теглене и депозиране на пари на своите клиенти. По-голямата част от методите за разплащане имат минимален праг. Той при депозит е 10 лева, а при теглене е 30 лева. Всичко това е от огромен плюс за сайта. Тук са събрани методите за теглене и депозит в Бет365: Visa кредитни и дебитни карти, Paypal, Skrill (Moneybookers), Ukash, Click2Pay, InstaDebit, Paysafecard, Entropay, Fast Bank Transfer, Neteller и Чек.

Поддръжката на клиенти

Тази част от сайта също е на много високо ниво. Бет365 е една от водещите компании в бранша и предлага на своите потребители може би най-добрата и бърза поддръжка. Оттам ще бъдат така добри да отговорят на всички ваши запитвания, които имат общо със сайта. Връзката с оператор е напълно безплатна. Има няколко варианта при нужда от помощ. Класическия метод по телефона също е опция. Друг вариант за вас е и чата на живо с оператор на компанията. Тази опция е достъпна във всеки един момент на сайта им. Друг удобен начин за връзка с Бет365 при проблем е писането на мейл до тях. От сайта осигуряват помощ на редица езици, сред които е и българският. Операторите на компанията действат светкавично и ще ви бъде осигурена моментална помощ. Това е още един плюс за Бет365

Заключение

Стигнах до извода, че Бет365 е може би най-добрия онлайн букмейкър. През дългите години, в които той съществува е направил положителна репутация, а във века на новите технологии той продължава да се развива. Друг плюс, който ме споменах дотук е мобилната версия на сайта. Тя е на изключително ниво и предлага цялата функционалност на сайта. Това наистина е всичко, което бихте искали от своя букмейкър. Бъдете сигурни, че Бет365 няма да ви разочарова!