Даниел Петканов изтрещя тотално! Лъсна в скандален клип и пак се гаври с бившата си!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Даниел Петканов винаги е бил шантав и си е падал по нестандартните неяа. Този път обаче, според много от феновете му, е минал границата. Той лъсна в клип, в който младежи лапат вибратори и това е едва началото на скандалното видео.Явно след раздялата с Богданска, Лудия репортер е решил да продължи да се развлича с простотии. В интернет се появи клип на хитов влогър, който снима поредна серия на своя поредица „Шотове”. В нея участват общо четирима души, като двама от тях се съревновават, а загубилият пие шот.

Предизвикателствата са брутални – кой ще налапа повече вибратор, щипане на зърна, ядене на лук и римуване. Петканов влиза в ролята на съдия, който трябва да прецени кой от двамата претенденти се е справил по-добре. Още в началото на клипа, докато участниците си подмятат вибратора, Лудия репортер отново решава да погаври бившата си изгора Александра Богданска, като слага пръст в устата на влогъра.

Припомняме, че двамата се разделиха по брутален начин в началото на месеца, когато Даниел разкри за изневерите на шавливата моделка. Той пусна и снимки, на които красавицата лигави пръста на младо момче в частен самолет. След разкритията се заговори, че Богданска е влязла в психиатрия и към ден днешен се тъпче с успокоителни. Излезе и информация, че моделката е решила да съди Петканов заради това, което й е причинил с твърденията си.

Източник: Блиц

[Total: 0    Average: 0/5]