Безплатни ортопедични прегледи в гр.София

5
510
Добави коментар
Jolly-jo
Jolly-jo

 

Медицински център „Витоша“ ще отбележи  Световния ден на артрита и Световния ден на остеопорозата, с огранизиране на безплатни ортопедични и травматологични прегледи. След предварително записване на час ще имате възможност да се възползвате от безплатен преглед в краят на месец Септември или началото на месец Октомври.

Прегледите и консултациите ще се извършат от специалистите в медицинския център, като на разположение на пациентите ще е апаратура за изследване на костна плътност, ехографско изследване на коленни и раменни стави, измерване на процент на телесни мазнини, измерване нивата на междуорганните мазнини, измерване на индекса на телесна маса (ВМІ), измерване на скелетна мускулатура.

Чрез посочената диагностика може да проследите и проверите своите:

ревматоидни заболявания травматологични увреждания дегенеративни промени болкови синдроми структура и дебелина на ставния хрущял стадии на артрозо-артритни промени

Никога не е твърде рано или късно да се вземат мерки срещу остеопорозата, така че всеки трябва да направи необходимото за поддържане на костната система в добро състояние.

Запазването на час се извършва след предварително обаждане на тел. 0879 38 52 50, всеки работен ден след 12:00 часа.