ЯХТА – 1, област Варна/ ЯХТИ – НАЕМИТЕ НА ВАРНА – ВИЛИ ЗА ПОЧИВКА – КЪЩИ ЗА ГОСТИ – УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ – ЯХТИ

1
526
Добави коментар
varnanaemi
varnanaemi

област Варна, Реф. №: 273 Спални: 2

VARNA NAEMI Ви предлага Яхта под наем за Вашата разходка, забавление, празник и почивка. Екипажът на яхтата ще се погрижи за вашето добро настроение и красиви моменти изпълнени с много емоции.

Яхтата е 14 метрова моторна холандска яхта на небезизвестната фирма ,,Вандещадт,, и разполага с всички необходими условия за вашето удобство и добро настроение а именно; напълно оборудвана кухня, външно барбекю, на което всичко се приготвя на момента пред вас, горна панорамна палуба с кожено сепаре и мини бар, долна палуба с голяма транцева площадка удобна за плуване, стойки за въдици, две външни маси за хранене – една на кърмата и една на носа, баня, тоалетна, топла вода, две спални и кухненски салет, романтично осветление и страхотно озвучаване от което Вие избирате на момента каква музика да слушате, интернет, тв и още много др. удобства за вашият комфорт и незабравимо прекарване.

Яхтата предлага следните мероприятия:

Риболов                             

Морски пикник, риболов и водни спортове

Панорамна разходка                          

Вечеря на борда с фойерверки       

Преход до нос Калиакра 

Възможно е наемането на яхтата за индивидуални екскурзии и мероприятия, според желанието на клиента и по избрана от него дестинация – цената се формира индивидуално!

Стандартен капацитет на яхтата 12 човека.

Цени и допълнителна информация за всички мероприятия – при запитване.

Росен Ангелов Управител 0899182323 [email protected]