ЯХТА – 2, област Варна/ ЯХТИ – НАЕМИТЕ НА ВАРНА – ВИЛИ ЗА ПОЧИВКА – КЪЩИ ЗА ГОСТИ – УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ – ЯХТИ

1
602
Добави коментар
varnanaemi
varnanaemi

област Варна, Реф. №: 274

VARNA NAEMI Ви предлага Яхта под наем за Вашата разходка, забавление, празник и почивка. Екипажът на яхтата ще се погрижи за вашето добро настроение и красиви моменти изпълнени с много емоции.

Van de stadt 40 е една рядко срещана яхта по българските ширини. Поразява със своя уникален дизайн и екстериор. С нея наистина ще се почувствате като единствени и неподражаеми в морето. Високата и рубка, заедно с големите и луксозни прозорци, придават на платноходката уникалност и елегантност. Металният й корпус ще ви накара да се почувствате сигурни и недосегаеми от морските вълни. Яхтата разполага с кожен слон и 2 каюти, което я прави изключително удобна и за чартиране. Цветът в бордо, махагоновият салон и кокпит, долълнително допринасят за нейната красота.

 

Яхтата е изключително бърза и ви позволява да изпитате истинското удоволствие от плаване с ветроходна яхта. Лодката е позиционирана във Варна, но може да бъде наета и от Балчик. Около морската ни столица можете да обиколите някои от най-красивите ни заливи, а ако вземете яхтата под наем от Балчик ще ви отведем до приказния нос Калиакра, някога обитаван от митичните за страната ни тюлени. Van de stadt 40 е перлата в борда.

Брой каюти – 3

Дневен капацитет – 12

Спални места – 6

Възможно е наемането на яхтата за индивидуални екскурзии и мероприятия, според желанието на клиента и по избрана от него дестинация – цената се формира индивидуално!

Цени и допълнителна информация – при запитване!

Росен Ангелов Управител 0899182323 [email protected]