РЕВЮ: Телевизор Sony Bravia 55W755C – мнения и цена!

2
476
Добави коментар
c10
c10

Sony Bravia 55W755C е с модерен дизайн и екран с висока разделителна способност. Диагонал на екрана 139 см, Full HD резолюция до 1920 x 1080 пиксела, която дава възможност да се насладите на отличнo визуално преживяване. Той се отличава с елегантен черен цвят, 55-инчов LED Full HD екран, вграден цифров тунер, завладяващ звук и вграден мултимедиен плейър. Телевизор Smart Android LED Sony Bravia 55W755C, 55″(139 cм), Full HD вече е достъпен в eMAG.bg на доста добра цена. 

Виж детайли и цена и се възползвай от отстъпката

Sony Bravia 55W755C

Независимо дали искате да гледате любимия си отбор, красиви пейзажи или любимото си предаване, открийте магията на цветовете с телевизор Sony Bravia 55W755C. Така че, ако търсите ултра-тънък LED телевизор с Full HD резолюция, това може да бъде перфектният избор за вас и цялото семейство. Поради използването на съвременни технологии, ъгълът на видимост е 178 градуса, така че да гледате ясно от всяка позиция. Елегантния дизайн на доста тънкия LED екран, ще привлече най-вероятно всички погледи на хората около него. Телевизорът е оборудван с най-новите технологии и разполага с всички необходими портове, за да направи лесно свързването с всеки източник на сигнал. Телевизор Smart Android LED Sony Bravia 55W755C, 55″(139 cм), Full HD разполага с вграден цифров тунер DVB-T2 DVB-T, DVB-C и Слот CI+, този слот позволява премахването на голяма част от кабелите, защото не са нужни класически декодери и допълнителни дистанционни управления.

Поради ниското време за реакция, изображенията ще се движат гладко с по-близко до реалността естествено движение. В допълнение aспекта на изображението е 16:9, Аудио системата е стерео и се състои от два интегрирани стерео високоговорители с обща мощност от 20 W (2 x 10 W), която дава възмовност за възпроизвеждане на мощен и завладяващ звук без изкривяване. Приблизително тегло 18 килограма. Телевизорът може да се използва и като монитор. Вашият smart TV вече е по-интелигентен. Замислете се за изживяванията, които обичате на смартфона или таблета си. Сега им се радвайте в по-голям размер и по по-добър начин от всякога на BRAVIA

Това е един наистина качествен продукт на много добра цена!

Виж детайли и цена и се възползвай от отстъпката