Колаген Форте – новият продукт на Здравница, който се грижи за здравето на ставите и организма

1
325
Добави коментар
teokostov
teokostov

Колаген Форте – новият продукт на Здравница, който се грижи за здравето на ставите и организма

Колаген Форте на „Здравница“ е хранителна добавка, която подпомага доброто здраве на ставните връзки, съединителната тъкан, поддържа мекотата в движенията и еластичността на кожата, ноктите и косата.

Колагенът е главният протеин в съединителната тъкан на човека, съставлявайки близо ¼ от всички белтъци в организма и е основен компонент на хрущялите (50%), сухожилията, ставните връзки, костите (23%), зъбите, кожата (74%). Колагенът укрепва кръвоносните съдове. Съдържа се в кристална форма в роговицата (64%) и лещата на окото.

Колаген Форте предоставя обогатена формула, която подкрепя здравето на ставите, костите, съединителната тъкан, кожата и др. Колаген Форте е резултат от над 15-годишни изследвания в областта на влиянието на колагена върху качествата на съединителната тъкан.

Колаген Форте е подходящ и за млади хора между 18 и 25 години, които спортуват активно, тъй като тежките физически натоварвания водят до бързо изчерпване на колагена в организма и необходимост от допълнителен прием.

Колаген Форте подпомага обменните процеси в организма, активно съдейства за отделянето на вредните вещества от тялото. Допринася за подобряване на мускулния тонус, оставя усещане за повишаване на жизнената сила.

Колаген Форте има изключително добра поносимост от стомашната лигавица и лесна абсорбация от клетките в организма по време на тяхното хранене.

Действие и полезни свойства на Колаген Форте:

Колаген Форте е продукт, който подпомага и възстановява процесите в човешкото тяло. Благодарение на обогатената си формула:
– хидролизиран колаген пептид тип I – 86,95%
– екстракт (сух) от плодове на вишна Ацерола
– смлени на прах (изсушени) кори от Цейлонска Канела
– корени от Джинджифил,
влия положително върху редица заболявания. Колаген Форте ще ви помогне за по-бързо и лесно оздравяване и възстановяване след прекарани тежки или леки заболявания, оперативни намеси или други негативни за тялото процеси.

Колаген Форте има благоприятни и оздравителни свойства при:

– Болки ставите и отоци;
– Загуба на лекота в движенията;
– Диагностицирани възпаления на съединителната тъкан;
– Прогресивни заболявания като системен лупус, ревматоиден артрит, остеопороза, остеоартрит;
– Нестабилност на сухожилията;
– Нестабилен мускулен тонус;
– Слаб имунитет;
– Слаб метоболизъм;
– Наднормено тегло;
– Затруднена детоксикация на организма;
– Промени в нивата на кръвната захар и холестерола;
– Загуба на еластичност на кожата и косата;
– Чупливост на ноктите;
– Нарушен зъбен дентин и други проблеми със зъбите;
– Усещане за загуба на жизнена сила
– Нервност и разстройства на съня.

Колаген Форте при заболявания на сърцето:

– Подпомага бързото възстановяване на организма след прекарани инфаркти и инсулти;
– Действа регенеративно и оздравяващи при проблеми с клапата на сърцето;
– Действа благоприятно при исхемична болест на сърцето (ИБС), високо кръвно налягане (Хипертония), стеснение на аортата и аневризми.

Внимателно подбраните съставки на Колаген Форте действат благоприятно и при:

– Стомашно-чревни заболявания като: гастрит, колит, гастроеофагиален рефлукс, полипи на дебелото черво;
– Заболявания на простатата и пикочния канал;
– Камъни в жлъчката;
– Паркинсон;
– Подагра.

Колаген Форте на „Здравница“ подпомага облекчаването и оздравяването при поява на шипове, кисти, миома, хематоми и други образувания в тялото.

Обогатената формула на Колаген Форте

Колаген Форте е композиция от биоактивни колаген пептиди, екстракт от плодове на ацерола (тропическа вишна), кори от кенела и корени от джиджифил

Биоактивни колаген пептиди:
Биоактивните колаген пептиди, които Колаген Форте съдържа с с висока чистота и са произведени при стриктно спазване на всички нормативни актове и стандарти на ЕС .Колаген пептидите се произвеждат чрез специален ензимен процес, при който се постига прецизно ниво на хидролиза и оптимално молекулно тегло, което осигурява максимално и лесно усвояване. Колагенът в Колаген Форте от животински произход!

Ацерола
Ацеролата е изключително богат източник на натурален и естествен витамин С, който от своя страна е безспортно необходим за синтеза и усвояването на колагена. Подпомага възстановяването на съединителната и костнната тъкани. Мощен имуностимулатор и антиоксидант. Съдейства за поддържане на нормално зрение, за чистотата и проводимостта на кръвоносните съдове. Витамин С не се произвежда от човешкия организъм и може да се набави само чрез храната и хранителните добавки.

Канела
Канелата подомага балансирането на кръвната захар, холестерола, подобрява имунитета, заздравява нервната система, овладява възпаленията в организма. Подсигурява работата на дебелото черво и правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Канелата е естествен антиоксидант.

Джинджифил
Джинджифилът спомага за облекчаване на стомашни неразположения, стимулира метаболизма и имунитета. Подпомага детоксикацията и сърдечната функция. От векове джинджифилът е натурално средство против болка.

Какво съдържа Колаген Форте?

Композиция от хидролизиран колаген пептид тип I – 86,95%

с добавени: екстракт (сух) от плодове на вишна Ацерола, смлени на прах (изсушени) кори от Цейлонска Канела и корени от Джинджифил.

Продуктът НЕ СЪДЪРЖА вредни за организма вещества и технологични добавки!

Начин на употреба:

Два пъти на ден, сутрин и вечер, 30 мин. преди хранене разбъркайте две супени лъжици от продукта в кисело мляко, шейк или фреш.

Приемайте три месеца, следвани от един почивка.

Не се препоръчва за: деца; бременни и кърмещи; хора с доказани алергии към белтъчни храни, чернодробни и бъбречни проблеми.