Какво представлява Винстрол и как да го използваме?

1
437
Добави коментар
slavchev
slavchev

Активното вещество на анаболния стероид Винстрол или, както го наричат бодибилдърите – „стромба“, е станозолол.
Препаратът може да бъде комбиниран с повечето от другите анаболни стероиди; използва се както за увеличаване на силата и натрупване на мускулна маса, така и за обрисуване на релефа на мускулатурата.

Реклама:

Средната доза за Винстрол депо (Winstrol Depot) е 1 ампула от 50 мг дневно, като най-ефективно е инжектирането в един и същи час. Максималната му активност се запазва в продължение на 24 часа.

Подходящ е за атлети, които целят увеличаване на еластичността на мускулите и облекчаване на сковаността след прояви на „мускулна треска“ поради резки и високи натоварвания. Ефектът за натрупване на мускулна маса не е голям, но затова пък е устойчив и дълготраен след края на цикъла. Препаратът улеснява извеждането на течности от мускулите, спомага за изгаряне на мазнини, увеличава силата и издръжливостта.

Винстролът може да бъде използван без рискове от странични ефекти като ароматизация, високо артериално налягане и гинекомастия. Препаратът е безвреден, а станозололът в състава му се извежда бързо от организма – поради което инжектирането може да бъде прекратено във всеки един момент от цикъла.

Предимствата му в сравнение с оралните форми на станозолол са по-силният ефект от приложението и по-бързото въздействие върху организма на атлета. Инжекционната форма се усвоява на 100% без остатък. Винстролът засилва кръвоснабдяването, помага за обрисуването и скулптирането на мускулните групи. Често се използва за „сушене“ на мускулите и ефективно изгаряне на мазнините.

Съчетава се добре с тренболон ацетат и енантат. Комбинирането му с туринабол осигурява още по-интензивно извеждане на излишните течности от мускулите. Това съчетание повишава качеството на мускулатурата и й придава подчертана релефност.

Осезаемият ефект, който оказва за увеличаване на силата и издръжливостта на атлета, го правят търсен препарат в бодибилдинга, тежката и леката атлетика. Улеснява спортистите с цел бързо навлизане в режим на високи натоварвания. Резултатът от приемането му е мускулно облекчаване, засилване на кръвоснабдяването, укрепване на сухожилията и връзките. Незаменим е за избавяне от мазнини и излишни течности.

Може да бъде приеман в 6- до 8-седмичен цикъл, като придава подчертан и изразено плътен релеф на мускулите.
Винстрол е един от анаболните стероиди, подходящи както за професионални състезатели, така и за начинаещи и напреднали. Великолепен помощник за постигане на високи спортни резултати. Все пак ако искате максимално добри резултати, Ви препоръчваме да се консултирате със специалистите от Steroidi.bg

Подходящи комбинации:
– винстрол + туринабол;
– винстрол + тренболон ацетат + оксандролон;
– винстрол + сустанон + дианабол;
– винстрол + тренболон енантат + напосим;
– винстрол + примоболан + пропионат.

Какво представлява Винстрол и как да го използваме?

5 (100%) 1 глас[а]